Εξαιρετική παρουσία από τον Πολύδωρο Αγγελάκη με perfect game

Σπορ
Εξαιρετική παρουσία από τον Πολύδωρο Αγγελάκη με perfect game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τουρνουά “Dimitris Karetsos Tournament 2022” που έγινε στην Αθήνα...

Η εξαιρετική παράδοση της οικογένειας Αγγελάκη, στο χώρο του αθλητικού bowling, συνεχίζεται καθώς το νεαρότερο μέλος της οικογένειας, ο Πολύδωρος Αγγελάκης είχε το πρώτο του perfect game 300 (τέλειο παιχνίδι).

Συγκεκριμένα, με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του “Cosmos Bowling Center”, το τουρνουά “Dimitris Karetsos Tournament 2022”, το οποίο διοργανώθηκε, για 5η συνολικά χρονιά, στη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και προπονητή Δημήτρη Καρέτσου και φιλοξενήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Η κορύφωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τους τελικούς, που χαρακτηρίστηκαν από τον έντονο συναγωνισμό και από την ανάδειξη πολλών νεαρών αθλητών μεταξύ των νικητών της διοργάνωσης, με τον πρωταθλητή Ελλάδας Βαγγέλη Κριζίνη να πλαισιώνεται από τρεις Εφήβους μέσα στην τετράδα των κορυφαίων της τελικής κατάταξης.

Νικητής αναδείχθηκε ο 14χρονος Γιάννης Ξύδας, που επικράτησε στον τελικό απέναντι στον Βαγγέλη Κριζίνη με 278-266, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Αναστάσιος Εξάρχου και την 4η θέση ο 17χρονος Κύπριος Νικόλας Χριστοφής.

Ενδεικτική του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης ήταν η τεράστια επίδοση του Λευτέρη Μοντσενίγου με 1.598 κορύνες σε 6 παιχνίδια, η οποία αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Ελληνικού bowling και μια από τις κορυφαίες φέτος στην Ευρώπη, καθώς και τα τέσσερα perfect game με 300 κορύνες από τους Πολύδωρο Αγγελάκη (γεν. 2007), Ορέστη Σταματίου, Ιωάννη Κτενάκη και Δημήτρη Λυκιαρδόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News