Αναχωρεί για Τσεχία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Μυρτώ Πρωιμάκη

Σπορ
Αναχωρεί για Τσεχία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Μυρτώ Πρωιμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετράει η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας Μυρτώ Πρωιμάκη για να εκπροσωπήσει την χώρας μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις (Κ14) στην Τσεχία, λίγες ημέρες μετά και την συμμετοχή της με την Εθνικής μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό κύπελλο στην Slobozia της Ρουμανίας.

Πιο συγκεκριμένα η Χανιώτισσα αθλήτρια θα αναχωρήσει μαζί με τον προπονητή της Αντώνη Παπαγιαννάκη ο οποίος μάλιστα είναι ο συνοδός της Εθνικής μας ομάδας(τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών) για το συγκεκριμένο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Most της Τσεχίας. Πρόκειται για μια ακόμα τιμητική διάκριση για το Χανιώτικο «δίδυμο» των μεγάλων επιτυχιών τα τελευταία χρόνια στον χώρο του τένις.

Μυρτώ Πρωιμάκη Νο 1 στην Ελλάδα στην κατάταξη και Αντώνης Παπαγιαννάκης θα αναχωρήσουν για την Τσεχία στις 17/07 και μαζί τους θα ενσωματωθεί και η Δέσποινα Κοσκινά Νο2 της κατάταξης για να «μονομαχήσουν» με τους 2 καλύτερους αθλητές από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στο κορυφαίο βάση κατάταξης των αθλητών τουρνουά της κατηγορίας.

Όσο αφορά την κατηγορία των αγοριών την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Μέσσης Ανδρέας και Οδυσσέας Γελαδάρης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Ιουλίου είναι ατομικό για τους αθλητές και η συμμετοχή τους είναι προϊόν σκληρής δουλειάς καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι κάθε χώρας.

Η παρουσία της Χανιώτισσας Πρωιμάκη για μια ακόμα φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει την συνέπεια που έχει στις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά είναι και μια επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας της τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News