Πρωταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία ο Φραντζεσκάκης!

Σπορ
Πρωταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία ο Φραντζεσκάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταθλητής Ελλάδος (για τρίτη σερί χρονιά) και το 2022 στη σφυροβολία είναι ο Χρήστος Φραντζεσκάκης. Δεύτερος ο Ιβάν Μεγκλεμπέη που ξεπέρασε τον Μιχάλη Αναστασάκη.

Όλα αυτά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (Ανδρών / Γυναικών και Ανδρών Κ23 / Γυναικών Κ23) που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με καλύτερη βολή στα 77,95 (η οποία είναι και η δεύτερη καλύτερη στην καριέρα του) κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο.

Ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς ήταν νικητής στη σφυροβολία με 77,95 μ., που είναι η δεύτερη επίδοση της καριέρας του πίσω από το ατομικό του 78,15 μέτρα. Σημείωσε ακόμη ακόμη 73,43 μ., άκυρη, 75,43 μ., 74,48 μ., 75,59 μ. και 77,89 μ. στην τελευταία του βολή.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο πρώτοι αθλητές της σφυροβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχουν προπονητή τον Κωστή Παπαμαρκάκη.

Στην τρίτη θέση ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος έμεινε μακριά από τα φετινά του στάνταρ (έχει βολές πάνω από 77 μέτρα). 72,30 η επίδοσή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News