Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του «ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ»

Σπορ
Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του «ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου..

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το περασμένο τριήμερο (15-17/4) για τους ποδηλάτες-τισσες του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, συμμετέχοντας με 3 αθλητές-τριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου που διεξήχθη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αλλά και με έναν παλιό γνώριμο «Ιταλό».

Σε ακόμα ένα μακρινό ταξίδι για μία πολύ σπουδαία διοργάνωση βρέθηκε ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, με τους Αθηνά Τζουλάκη, Κατερίνα Χατζηστεφανή και Γιάννη Χιώτη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμα μία διάκριση.

Στις Νεάνιδες η Αθηνά Τζουλάκη κατετάγη 5η στην Αντοχή και 6η στη Χρονομέτρηση, με την Κατερίνα Χατζηστεφανή να ακολουθεί με την 8η θέση στην Χρονομέτρηση και την 9η στην Αντοχή, όπου ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Στους Εφήβους ο Γιάννης Χιώτης κατέλαβε την 6η θέση στην Αντοχή και την 13η στη Χρονομέτρηση, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Επίσης, στο βάθρο βρέθηκε και ένας ποδηλάτης που «ανδρώθηκε» στον Σύλλογο του Ρεθύμνου, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται  στην Ιταλία και την ASD Progetto Ciclismo. Ο  λόγος για το Γιάννη Δαβαρία που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Αντοχή και την κατηγορία των Νέων Ανδρών, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News