Εθνική Χάντμπολ: Οι διεθνείς ψήφισαν Ηράκλειο στην ΚΡΗΤΗ TV!

Σπορ
Εθνική Χάντμπολ: Οι διεθνείς ψήφισαν Ηράκλειο στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Ηλιόπουλος και Πέτρος Μπουκοβίνας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το κλειστό στα Δυο Αοράκια και το κοινό...

"Το Ηράκλειο το έχει ανάγκη το άθλημα του χάντμπολ"! Σχεδόν με ένα στόμα, δύο αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, ο Θέμης Ηλιόπουλος και ο Πέτρος Μπουκοβίνας, συγκινημένοι από την αγάπη των μικρών παιδιών που τους πλησίασαν για φωτογραφία, αφού μας είπαν πως "ενθουσιάστηκαν με το κλειστό στα Δυο Αοράκια" μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV για το πόσο θα βοηθούσε το άθλημά τους να είχε εκπρόσωπο κάποια στιγμή στη μεγάλη κατηγορία σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας...

"Διαπιστώσαμε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι ακόμα και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου (στη βασική φωτογραφία μαζί με μικρούς τους φίλους) έμαθε καλύτερα το χάντμπολ και στο παιχνίδι με το Βέλγιο τους νιώθαμε όλους ακόμα πιο κοντά μας, έχουμε άλλη σχέση πλέον, κερδίσαμε το κοινό", τόνισαν αμφότεροι οι δύο από τους επτά διεθνείς της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου Ελλάδας και Ευρώπης στο άθλημά τους, ΑΕΚ που όπως λένε "προσπαθούν να χωρέσουν δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη"...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσοι βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στα Δυο Αοράκια είδαν μια Εθνική απελευθερωμένη από το άγχος της πρόκρισης, με παίκτες που...έκαναν ό, τι ήθελαν-κυρίως μέχρι να χαλαρώσουν-για να φτάσουν στο 42-24 κόντρα στο Βέλγιο και το πανηγυρικό 5 στα 5 στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Εθνική μας έκλεισε το α' ημίχρονο με προβάδισμα 12 τερμάτων (21-9) και πέτυχε από 21 γκολ σε κάθε ημίχρονο!

Οι διεθνείς μας, φανερά ικανοποιημένοι άφησαν και ένα δωράκι (όπως μπορείτε να δείτε) με τις υπογραφές τους...

Μένοντας αήττητη λοιπόν η Εθνική εξασφάλισε και την πρωτιά στο γκρουπ, με τελευταίο ματς σε αυτή τη φάση αυτό στην Άγκυρα με την Τουρκία που θα γίνει αύριο.

Tο πανόραμα του ομίλου:

1η αγωνιστική: Τουρκία - Κόσοβο 25-23, Βέλγιο - Ελλάδα 27-29

2η αγωνιστική: Ελλάδα - Τουρκία 24-20, Κόσοβο - Βέλγιο 28-28

3η αγωνιστική (5/1/2022): Τουρκία - Βέλγιο 30-25, Κόσοβο - Ελλάδα 20-21

4η αγωνιστική (8-9/1/2022): Βέλγιο - Τουρκία 37-28, Ελλάδα - Κόσοβο 26-25

5η αγωνιστική (12-13/1/2022): Κόσοβο - Τουρκία 26-24, Ελλάδα – Βέλγιο 42-24

6η αγωνιστική (15-16/1/2022): Βέλγιο - Κόσοβο, Τουρκία - Ελλάδα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News