Μεγάλες επιτυχίες της Κρητικής Ακαδημίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing

Σπορ
Μεγάλες επιτυχίες της Κρητικής Ακαδημίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τελικός απολογισμός ήταν δέκα μετάλλια...

Πολλές και σημαντικές επιτυχίες σημείωσε ο Αθλητικός Σύλλογος "Κρητική Ακαδημία" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing το οποίο διεξήχθη στις 10-12 Δεκεμβρίου στην πόλη της Χαλκίδας. Τα μετάλλια ήταν πολλά και η Κρητική Ακαδημία γέμισε με περηφάνια το νησί της Κρήτης, δίνοντας ένα μήνυμα πως: η περιφέρεια  έχει σημαντικούς αθλητές των μαχητικών αθλημάτων.  

Πιο συγκεκριμένα, η Κρητική Ακαδημία κατάφερε και συγκέντρωσε 4 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια μετάλλια  και 1 χάλκινο μετάλλιο.  

Οι αθλητές που διακρίθηκαν  ήταν οι: Γκεραλντ Γκέγκα, ,Μπουμακης Αντώνης, Νικηφοράκης  Δημήτρης ,Φαλατάκης Μιχάλης ,Μηλαθιανακης Γεράσιμος. 

4 αθλητές από αυτούς θα συμμετάσχουν στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, αντιπροσωπεύοντας το εθνικό μας συγκρότημα 

Ο προπονητής του Συλλόγου Κρητική Ακαδημία, Δημήτρης Τουρλάκης ανέφερε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών μου. Προσωπικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στους γονείς τους για τις μεγάλες επιτυχίες που απέσπασε η Σχολή μας. Η Κρήτη βγάζει πρωταθλητές. Θέλω να πω πως όλοι οι αθλητές πέρα από τις  άριστες αθλητικές επιδόσεις που κατέγραψαν, είναι σωστοί χαρακτήρες γαλουχημένοι με αρχές και αξίες. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και ένα 2022 όπως το ονειρεύεται ο καθένας και η καθεμία»! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News