Στην Κρήτη βρέθηκε η Ομοσπονδία Χάντμπολ

Σπορ
Στην Κρήτη βρέθηκε η Ομοσπονδία Χάντμπολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναντήθηκε με σωματεία και φορείς ενόψει των αγώνων της Εθνικής στα Αοράκια…

Μία σειρά από συναντήσεις πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χάντμπολ με φορείς της Κρήτης όπου συζητήθηκαν σημαντικές λεπτομέρειες για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη βρέθηκαν ο Πρόεδρος Κώστα Γκαντή, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Κώστα Βιολιτζή και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.Μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της ΟΧΕ στην Κρήτη Παύλο Ποτουρίδη συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με εκπροσώπους σωματείων στο Ηράκλειο και τους ενημέρωσαν για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της ΟΧΕ. Η ανταπόκριση των σωματείων ήταν μεγάλη, εξάλλου ήδη ο "Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου" ίδρυσε τμήμα χάντμπολ, ενώ σύντομα θα υπάρξουν άλλα δύο σωματεία που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ο Πρόεδρος προσκάλεσε τα σωματεία και τους αθλητές τους στους αγώνες της Εθνικής, όπου και θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για νέες συζητήσεις.

Από κει και πέρα, οι εκπρόσωποι της ΟΧΕ ήταν παρόντες στην εξαιρετική πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και βοήθησαν να μοιραστούν δώρα στα σχολεία του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου ενόψει των εορτών. Τα πρόσωπα των μικρών παιδιών γέμισαν χαμόγελα και προσκλήθηκαν μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους στα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών τον Ιανουάριο στα "Δύο Αοράκια"

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, υπέρτιμος καί έξαρχος Πεδιάδος, κ. Ανδρέας Νανάκης ενώ ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέδωσε χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης για την ανακούφιση των πληγέντων.

Η ΟΧΕ μοίρασε αναμνηστικά τόσο στους επισήμους, όσο και στους καθηγητές των σχολείων, αλλά και στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Εν τω μεταξύ η αντιπροσωπεία της ΟΧΕ μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Ελπίδα Μπιτχαβά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη, όπου και συζήτησαν μελλοντικές κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και την ανάληψη διοργανώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News