Σπουδαία χρονιά για την πάλη του «Α.Σ. ΠΑΛ.ΕΥ.Ε»

Σπορ
Σπουδαία χρονιά για την πάλη του «Α.Σ. ΠΑΛ.ΕΥ.Ε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλαπλές επιτυχίες για τους αθλητές-τριες του Παράσχου Δεσκουλίδη...

Θετικός είναι ο απολογισμός της παρουσίας των αθλητών-τριων του “Α.Σ. ΠΑΛ.ΕΥ.Ε” από την αγωνιστική δράση της φετινής περιόδου, μετά και την τελευταία διπλή επιτυχία του περασμένου Σαββατοκύριακου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος του Ηρακλείου κατέκτησε την 1η θέση τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποταγής όσο και στο Διεθνές τουρνουά Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης (U15, U13, U11) που διοργανώθηκε από τον Α.Π.Ο.Ρ. και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στο Ρέθυμνο.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας όλης της χρονιάς και είχε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Είχαμε πάρει και μία 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15, είχαμε διακριθεί και στα U11, U13 οπότε ήρθε και η 1η θέση στο τουρνουά του Ρεθύμνου όπου υπήρχαν και διεθνείς συμμετοχές. Όσον αφορά το πρωτάθλημα υποταγής ήταν μια επιτυχία πολύ σημαντική γιατί είχε πολλά χρόνια να γίνει», τόνισε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο προπονητής Παράσχος Δεσκουλίδης που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον σπουδαίο αθλητή του Γιάννη Καργιωτάκη που κατέκτησε το χρυσό στο Πανελλήνιο Υποταγής, τον οποίο θέλει και να χρίσει διάδοχο του εφόσον επιστρέψει στο Ηράκλειο…

«Ο Γιάννης Καργιωτάκης είναι 22 χρόνια αθλητής του Συλλόγου και μάλιστα με Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια μετάλλια σε πέντε διαφορετικά στιλ. Θέλω να είναι συνεχιστής μου αφού είναι ο καλύτερος αθλητής που έχω βγάλει τα 23 χρόνια που είμαι εδώ. Αλλά και ο Γιώργος Δραμητινός όπως και πολλά άλλα παιδιά που έχουν βγει από το Σύλλογο και βιοπορίζονται σε άλλα μέρη της χώρας, είτε είναι φοιτητές, περιμένω να γυρίσουν…».

Αναφορικά με την παρουσία της ομάδας του στο Ρέθυμνο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του «Α.Σ. ΠΑΛ.ΕΥ.Ε», δεν έκρυψε την ικανοποίηση του: «Σε αγώνες στην υπόλοιπη Ελλάδα για οικονομικούς λόγους δεν μπορέσαμε να κατεβάσουμε πλήρη ομάδα. Στο Ρέθυμνο όμως είχαμε πλήρη ομάδα και πρωτεύσαμε. Η ομάδα του Άρκων που βγήκε 3η ήταν η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στην U15. Tα παιδιά αυτά είναι ελπιδοφόρα, έχουμε συνολικά 17 μετάλλια στον απολογισμό της χρονιάς. Η χρονιά αυτή μας δίνει δύναμη να δουλέψουμε για την επόμενη χρονιά που πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερη. Χωράνε στην ομάδα παιδιά στην κατηγορία 8-15, όποιο παιδάκι έρχεται σε αυτή την κατηγορία προχωράνε γρήγορα».

Τέλος ο Παράσχος Δεσκουλίδης έστειλε και ένα μήνυμα σε γονείς και παιδιά αναφορικά με το άθλημα της πάλης: «Η πάλη είναι ένα άθλημα που χρειάζεται δύναμη και τέχνη, μυαλό και ψυχή! Να ξέρουν οι γονείς ότι όλα τα παιδιά είναι υψηλού μαθησιακού επιπέδου, αθλητές που έχουν γίνει επιστήμονες. Τα έχουν καταφέρει και στο στίβο της ζωής Καλούμε τα παιδιά να έρθουν στην πάλη».

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News