Ο Σήφης Κορωνάκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Θα είμαι και φέτος και όσο έχω υγεία στον Μαραθώνιο!

Σπορ
Ο Σήφης Κορωνάκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Θα είμαι και φέτος και όσο έχω υγεία στον Μαραθώνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική ψυχή δεν θα λείψει για άλλη μια χρονιά από τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού...

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας έχει αρχίσει και οι κρητικές συμμετοχές για άλλη μια φορά είναι πολλές! Μέσα σε αυτές δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και ο Σήφης Κορωνάκης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και όχι μόνο αλλά και...φανατικός χειμερινός κολύμβητής, έχει τα τελευταία χρόνια γίνει και μαραθωνοδρόμος και μάλιστα κάθε χρόνο καταφέρνει να τερματίσει στην πολύ δύσκολη διαδρομή της κορυφαίας διοργάνωσης. Για το φετινό του ραντεβού με την ιστορία μίλησε απόψε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

 "Αυτό θέλω και φέτος! Να τερματίσω και να είμαι υγιής! Είναι γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια αθλητές κοντά στην ηλικία μου όπως ο Γιάννης Σαριδάκης και ο Στέφανος Αντωνάκης με έχουν επηρεάσει για να ακολουθήσω το παράδειγμά τους! Θα είμαι λοιπόν και φέτος στην Αθήνα και θα είμαι παρών σε κάθε Μαραθώνιο όσο έχω την υγεία μου, όσο ζω. Γενικότερα η Κρήτη θα είναι πάντα εκεί..."

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει λοιπόν μεθαύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου, αλλά η μεγάλη επιστροφή του μαζικότερου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος στη χώρα μας, θα γίνει μία ημέρα πριν. Αύριο Σάββατο, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας με τον Covid-19, που οδήγησε σε ακύρωση του Μαραθωνίου Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας 10χλμ.

Ο διοργανωτής ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε., είναι έτοιμοι και το κέντρο της Αθήνας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους 10.000 δρομείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News