Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae-kwon-do Χερσονήσου συγχαίρει τους αθλητές του

Σπορ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae-kwon-do Χερσονήσου συγχαίρει τους αθλητές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την επιτυχία τους στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στα «Αοράκια»…

Άριστα πήρε το Ηράκλειο στην πρόσφατη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωτάθληματος Tae-kwon-do, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο στα δυο Αορακια.

Η Εθνική μας ομάδα βρέθηκε στην 2η θέση της γενικής κατάταξης σε συλλογή μεταλλίων-πίσω από την Ρωσία - ανάμεσα σε 25 χώρες, κι αυτό χάρη στην συλλογική προσπάθεια αθλητών και προπονητών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για το σκοπό αυτό.

Την Κρήτη εκπροσωπήσαν αθλητές από όλους τους συλλόγους και κατάφεραν με τις επιτυχίες τους να ανεβάσουν την ελληνική σημαία στο βάθρο πολλές φορές και να συγκινήσουν με τις επιτυχίες τους.

Ο Αθλητικός σύλλογος Tae-kwon-do Χερσονήσου, με ανακοίνωση του συγχαίρει τους αθλητές του: Φιλιππάκη Πέτρο που κατέκτησε δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, την Καλογεράκη Μαρία, τον Καλογεράκη Κωνσταντίνο, την Δαμιανάκη Χαρά που κατέκτησαν ασημένια μετάλλια και τον Νηστικάκη Φυλάκτη που συνέβαλαν με τις επιτυχίες τους στην κατάκτηση της κορυφής.

Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της γαλανόλευκης, τους προπονητές αλλά και τους γονείς που στέκονται αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε μελλοντικές διοργανώσεις. Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους....», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News