Δράσεις για την ανάπτυξη του χάντμπολ στο Ηράκλειο

Σπορ
Δράσεις για την ανάπτυξη του χάντμπολ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκέψεις σε σχολεία και συναντήσεις με γυμναστές

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του χάντμπολ στην Κρήτη. Μετά τον πυρήνα που έχει ήδη δημιουργηθεί στα Χανιά, ξεκίνησε προσπάθεια ώστε το άθλημα να επαναδραστηριοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Παράλληλα με τον διεθνή αγώνα Ελλάδα- Ολλανδία για το EURO 2022 Γυναικών στα «Δύο Αοράκια», κλιμάκιο της Επιτροπής Ανάπτυξης αποτελούμενο από τον στρατηγικό σύμβουλο της ΟΧΕ, Γκι Πετιτζιράρ και τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Κρανάκη, βρέθηκε στα σχολεία του Ηρακλείου προκειμένου να μυήσει το άθλημα στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Το επιτελείο της ΕΑΠ/ΟΧΕ είχε συναντήσεις για το πρόγραμμα «handball at school» με τους καθηγητές Γιάννη Κατσαποξάκη και Αναστασία Τζιαναμπέτη από το γραφείο φυσικής αγωγής Ηρακλείου, ενώ έγινε και πρακτικό μάθημα χάντμπολ «γνωριμία με το άθλημα της χειροσφαίρισης» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού (3 τμήματα), καθώς και στα 2ο-3ο Δημοτικά Σχολεία Γαζίου (4 τμήματα).

Επίσης λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων αγόρια και τα κορίτσια των σωματείων από τα Χανιά (Ωρίωνας, Ιδομενέας, ΕΑΧ) είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε υποδειγματική προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γάλλου αρχιπροπονητή και του πολυνίκη Έλληνα τεχνικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News