Ηχηρό «μήνυμα»: Οι μαθητές από το Δημοτικό Θραψανού στο κλειστό του ΒΑΚ

Σπορ
Ηχηρό «μήνυμα»: Οι μαθητές από το Δημοτικό Θραψανού στο κλειστό του ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Από το φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει ο ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ, «έφυγε» το πιο ηχηρό μήνυμα.

Το παρών έδωσαν περίπου 100 μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, που βιώνουν τη δύσκολη κατάσταση μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, αφού το σχολείο τους υπέστη σοβαρές ζημιές.

Άλλωστε, τα έσοδα από το τουρνουά θα διατεθούν για την αποκατάσταση του ιστορικού σχολείου στο Θραψανό.

Στο αγωνιστικό σκέλος παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Ο Παναθηναικός κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 σετ, για την δεύτερη μέρα του τουρνουά.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε και τις δυο ομάδες για το θέαμα που παρουσίασαν.

Οι μικροί μαθητές που είδαν στον καταστροφικό σεισμό το σχολείο τους να πλήττεται, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα από την εξέδρα.

Ο ΟΦΗ με πούλμαν έφερε παιδιά αυτά στο γήπεδο, ώστε να ξεχαστούν από την δύσκολη κατάσταση που περνάνε (εκτός από το σχολείο τους, κάποια από αυτά τα παιδιά είδαν και τα σπίτια τους να καταστρέφονται) και εκείνα το...διασκέδασαν και με το σύνθημα "ΟΦΗ-ΟΦΗ" υποστήριξαν την ομάδα του νησιού, ενώ ήρθαν και κοντά στο άθλημα του βόλεϊ.

Οι διοργανωτές περιμένουν ακόμη περισσότερο κόσμο την Κυριακή στα πολύ δυνατά παιχνίδια Παναθηναϊκός-Φοίνικας (3μμ) και ΟΦΗ-Μίλων (5μμ), ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για το σχεδόν κατεστραμμένο σχολείο των μικρών μαθητών στην περιοχή του Θραψανού.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ με την τριπλέτα Deweese, Arpagiou, Vargas σε πολύ καλή μέρα, κοίταξε στα μάτια τους επίδοξους φετινούς πρωταθλητές, στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο 25-27 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στα άλλα δυο σετ, ο ΟΦΗ, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει σχετικά εύκολα το παιχνίδι με 19-25, τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ.

Με τον ΟΦΗ, αγωνίστηκε και ο Πέτρος Κάλλας, ο οποίος από τη μονάδα του (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), πήγε στο... γήπεδο, χωρίς προπόνηση και πήρε χρόνο από τον Κώστα Δεληκώστα.

Ενώ ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης, επιβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ προχωράει στην αντικατάσταση του Αργεντίνου ακραίου Λαπέρα, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του για ένα πρόβλημα στην μέση είναι μεγάλος και ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να περιμένει, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, κάλεσε το κοινό της πόλης, να συμπαρασταθεί και στα παιχνίδια της Κυριακής, ώστε τα έσοδα από το τουρνουά, να είναι ακόμη μεγαλύτερα για τους πληγέντες μαθητές.

ΟΦΗ-Παναθηναικός 0-3.

Τα σετ: 25-27, 19-25, 19-25.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης 1, Γιαννόπουλος 1, Κάλλας, Τεφτσής, Deweese 16, Arpagiou, Δαρίδης, Βαιόπουλος 6, Tσέλιος 4, Vargas 10, Τζουγκαράκης 1, Σαλταφερίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 6, Jacobsen 3, Μπάσης 3, Mάρκου 3, Aνδρεόπουλος 8, Ράπτης 8, Van de Dries 12, Stalekar 8.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News