Η κρητικοπούλα αμαζόνα Γεωργιάννα Καραταράκη στην πρώτη της συμμετοχή εκτός Κρήτης επιστρέφει με δύο χάλκινα μετάλλια

Σπορ
Η κρητικοπούλα αμαζόνα Γεωργιάννα Καραταράκη στην πρώτη της συμμετοχή εκτός Κρήτης επιστρέφει με δύο χάλκινα μετάλλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο χάλκινα μετάλλια επιστρέφει στην Κρήτη η Ηρακλειώτισσα αμαζόνα Γεωργιαννα Καραταρακη, η οποία συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνα εκτός Κρήτης, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ηρακλειώτισσα αμαζόνα Γεωργιαννα Καραταράκη σε αγώνες υπερπήδηση εμποδίων.

Η αθλήτρια της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, με το άλογο της Elejandro D'ovre, συμμετείχε πρώτη φορά για το 2021σε αγώνα εκτός Κρήτης (Κύπελλο Ανάπτυξης Αττικής), την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και πέτυχε την 3η θέση ανάμεσα σε 40 αθλητές στην κατηγορία 1μ.

Επίσης διαγωνίστηκε την ίδια ημέρα σε αγωνα υψηλότερου επιπέδου ύψους 1,10μ και πάλι κατέκτησε την 3η θεση ανάμεσα σε 35 αθλητές.

Με δύο χάλκινα μετάλλια επιστρέφει στην Κρήτη σήμερα η Καραταράκη, για να συνεχίσει την προετοιμασία της καθώς φέτος είναι η χρονιά που θα διεκδικήσει το Πανεληννιο Παιδων.

Η προπονητρια της Ιππικης Ακαδημίας Κρήτης, Μαριάννα Γραμματικακη δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς της Γεωργιαννας Λευτέρη & Ρίτα για την στήριξη της αθλήτριας, είναι για μένα μεγάλη τιμή οι αθλήτριες της Ακαδημίας να διαπρέπουν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εκτός Κρήτης. Η μεγάλη αυτή επιτυχία της Γεωργιαννας στο άθλημα της Υπερπήδηση Εμποδίων αμέσως μετά τις επιτυχίες των Βαλκανικών στο άλλο ιππικο άθλημα της Ιππικης Δεξιοτεχνίας έρχεται να επιβεβαιώσει την σωστη δουλεια, την σωστή καθοδήγηση αλλά και την σωστή προετοιμασία των αθλητών από τους προπονητές μας».

Επόμενος στόχος για τις κρητικοπουλες αμαζόνες αλλά και ιππείς της Υπερπήδηση εμποδίων αλλά και της Ιππικης Δεξιοτεχνιας είναι το Παννεληνιο Πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο 2021, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News