Γκραν μαιτρ ο Σκακιστής της ΣΑΧανίων Νικόλας Θεοδώρου

Σπορ
Γκραν μαιτρ ο Σκακιστής της ΣΑΧανίων Νικόλας Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία επιτυχία για τον Ρεθυμνιώτη πρωταθλητή...

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ρεθυμνιώτης πρωταθλητής της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ Νικόλας Θεοδώρου καθώς κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Γκραν μαιτρ στο σκάκι ο οποίος είναι ο ανώτερος τίτλος που υπάρχει και βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο! Απόδειξη ότι μόνο 11 παίκτες στα Ελληνικά χρονικά τον έχουν κατακτήσει και κανείς ποτέ από την Κρήτη!

Ο Νικόλας σε διεθνή διοργάνωση που διεξήχθη στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής διέπρεψε με την εμφάνισή του κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά. Παράλληλα όμως συγκέντρωσε και το απαραίτητο ποσοστό που χρειαζόταν για να πάρει την τρίτη του νόρμα του Γκραν μαιτρ που ήταν και η τελευταία που απαιτούνταν για να κατακτήσει τον τίτλο. Ο 21χρονος Νικόλας Θεοδώρου είναι ο πρώτος σκακιστής της Κρήτης στα χρονικά που πετυχαίνει την κατάκτηση αυτού του τίτλου, γεγονός που κάνει υπερήφανους τους ανθρώπους της ΣΑΧανίων μιας και η επιτυχία αυτή προέρχεται από τον αθλητή του συλλόγου μας!

“Συγχαρητήρια Νικόλα και για άλλη μια φορά σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους σου και τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα!”, αναφέρει η ΣΑΧανίων σε ανακοίνωση της.

Πλήρες βιογραφικό του Νικόλα Θεοδώρου μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ. www.chaniachess.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News