Προετοιμασίες για το Ευρωπαϊκό Τaekwon Do ITF

Σπορ
Προετοιμασίες για το Ευρωπαϊκό Τaekwon Do ITF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο κορυφαία στελέχη της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας ...

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια», από 26 έως 31 Οκτωβρίου, βρίσκονται στο Ηράκλειο κορυφαία στελέχη της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας , τα οποία είχαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Συριγωνάκη.

Η συνάντηση με το Δήμαρχο πραγματοποιήθηκε χθες στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη μεγάλη διοργάνωση.

Η αντιπροσωπεία, αποτελείται από τους Μάριο Μπογκντάνοφ, Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Βερτζίλι Σιτνίλσκι, μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας και αρμόδιο σε θέματα διαιτησίας, Μιχάλη Ζωγράφο Πρόεδρο της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Τάεκονβοντο, Αναστάσιο Βαλασιάδη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Παρασκευή Βασιλείαδη Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ηλία Τζανίδη, επικεφαλής της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Δέσποινα Πλευράκη, μέλος της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής και τον Χρυσολόγη Βασιλιά, εκπρόσωπο της αθλητικής εταιρείας που στηρίζει την διοργάνωση.

Στη συνέχεια οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Taekwon-do I. T. F συναντηθήκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, με τον τελευταίο να τονίζει ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει την σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση . Την Περιφέρεια Κρήτης, εκπροσώπησαν στη συνάντηση και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ζαχαρίας Δοξαστάκης αλλα και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης.

Τα στελέχη της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν σήμερα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου ’’Δυο Αοράκια’’, που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF (26-31/10/2021).

Στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 1500 αθλητές από 40 χώρες της Ευρώπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News