Ασημένιο μετάλλιο από τον Καργιωτάκη στο Ευρωπαϊκό Πάλης

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο από τον Καργιωτάκη στο Ευρωπαϊκό Πάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για τον ηρακλειώτη πρωταθλητή...

Νέα μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε σήμερα για την  ελληνική Πάλη αφού μετά το ασημένιο μετάλλιο της Μαρίας Πρεβολαράκη στα 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην Βαρσοβία, ο Γιάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 130κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης υποταγής που διεξάγεται επίσης στην Πολωνία! Ο ηρακλειώτης πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση και στα προημιτελικά νίκησε με 5-0 τον Ισπανό Χερέιδα. Στον ημιτελικό ο Ελληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε νέα μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 7-0 του Σέρβου Πέτκοβιτς, εξασφαλίζοντας τη θέση στον τελικό.

Στο μεγάλο τελικό ο Καργιωτάκης έχασε με 6-2 από το Ρώσο Γκουσέινοφ και φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, που αναμφίβολα αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία. Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές ο Γιώργος Δραμήτινος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο των 100κ. Τέλος στα 84κ. ο Κώστας Χιουτάκος έχασε από τον Πολωνό Κούμπιτ στη φάση των «16» κι αποκλείστηκε.

“Eίμαι περήφανος που βλέπω την Ελληνική σημαία άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών ! 2ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής. Για 3 τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!2019 European Championship GrapplingNo-Gi, 2020 European Championship Grappling Gi, 2021 European Championship Grappling No-Gi.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με κλειστά τα γυμναστήρια και τις παλαίστρες κατάφερα να φέρω μια σημαντική διάκριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου που με βοήθησαν σε αυτό και ιδιαίτερα τον Giorgos Dram και τον Νομαν Αλ Καμίλ καθώς και τον Konstantinos Cts που μαζί με τον Γιώργο Δραμιτινό μου έδιναν οδηγίες κατά την διάρκεια των αγώνων μου! Επιπροσθέτως να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης!», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ηρακλειώτης παλαιστής.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές ο Γιώργος Δραμήτινος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο των 100κ.

Τέλος στα 84κ. ο Κώστας Χιουτάκος έχασε από τον Πολωνό Κούμπιτ στη φάση των «16» κι αποκλείστηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News