Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος για την παρουσία στα ημιτελικά»

Σπορ
Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος για την παρουσία στα ημιτελικά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας τενίστας στάθηκε στο κομμάτι της πνευματικής ετοιμότητας

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε μετά τη νίκη επί του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, που ήρθε τελικά με απόσυρση του τελευταίου λόγω τραυματισμού.

Ο Τσιτσιπάς έχει πλέον το μυαλό του στον ημιτελικό, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στην πνευματική ετοιμότητα που χρειάστηκε σήμερα.

«Πολλές φορές, το να βλέπεις τον αντίπαλό σου να έχει τραυματιστεί ή να μην μπορεί να δώσει το 100% μπορεί να σε μπερδέψει πνευματικά με αποτέλεσμα να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου και την προσήλωσή σου στον στόχο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου στα ημιτελικά. Αισθάνομαι ότι αγωνίζομαι στο σπίτι μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μου, δούλεψα και πάλεψα πολύ. Στις δύσκολες στιγμές, έβγαλα το καλύτερό μου τένις. Είδα ότι τραυματίστηκε στα μέσα του πρώτου σετ και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ παίζοντας μεγάλα ράλι. Δεν ήταν εύκολο φυσικά, υπήρχαν στιγμές που παραλίγο να έχανα τη συγκέντρωσή μου αλλά παρέμεινα ψύχραιμος και επέβαλα το παιχνίδι μου μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News