Ασημένιο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στα Εμιράτα

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στα Εμιράτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην την πρεμιέρα του γκραν πρι 12th Fazza Para-Athletics Championships που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.

Ο δις Παραολυμπιονίκης μας ο οποίος ταξίδεψε στο Ντουμπάι με προσωπικά του έξοδα, κατέκτησε την 2η θέση στον ακοντισμό F53/54 με καλύτερη βολή στα 28. 80μ. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιρανός Amiri Hamed με βολή 30.96μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία που αγωνίστηκε ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης δεν είναι η δική του αλλά η F53/F 54.

«Μόνο υπερήφανος για πολλοστή φορά μπορώ να νιώθω. ..Οι προσπάθειές μας για άλλη μια φορά απέδωσαν καρπούς και ο ιδρώτας κατά τις προπονήσεις έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για άλλη μια φορά, πολλοστή και σίγουρα όχι τελευταία, εκφράζω δημοσίως τα συγχαρητήρια μου στον αθλητή μου, στον αθλητή όλων μας, διότι μας κάνει υπερήφανους εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα σε κάθε του αθλητική εμφάνιση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο προπονητής του Στεφανουδάκη, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Aπό κει και πέρα, η ελληνική αποστολή είχε ακόμη ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. Την πρώτη θέση στο μήκος κατηγορίας Τ37 πήρε ο Κωνσταντίνος Καμάρας με καλύτερο άλμα στα 5.75μ. Ο Αθανάσιος Γκαβέλας, με guide τον Σωτήριο Γκαραγκάνη, κατέκτησε την 1η θέση στα 100μ. κατηγορίας Τ11, με επίδοση 11.05 που αποτελεί και νέο εθνικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο ίδιος με 11.13 από το πανελλήνιο πρωτάθλημα  του 2020 που έγινε στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News