Πλήρης ρουχισμός από το ΕΑΚΗ σε όλο το προσωπικό

Σπορ
Πλήρης ρουχισμός από το ΕΑΚΗ σε όλο το προσωπικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή έντυσε ομοιόμορφα όλους τους εργαζόμενους

Σε μια πράξη αναγνώρισης και αγάπης προς το προσωπικό του ΕΑΚΗ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή ευχόμενη καλή χρονιά και προσφέροντας ως δώρο πλήρη επαγγελματικό ρουχισμό με το λογότυπο του ΕΑΚΗ. Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός ανέφερε:

«Ως Διοίκηση είμαστε περήφανοι για τα έργα που έχουμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας μέχρι και σήμερα εδώ και ένα χρόνο. Άλλο τόσο περήφανοι είμαστε για το προσωπικό που έχουμε γιατί συμβάλλει τα μέγιστα για να υλοποιηθούν οι δικές μας επιθυμίες και ο δικός μας προγραμματισμός. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στους συνεργάτες που έχουν έρθει μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ οι οποίοι πραγματικά έχουν ενσωματωθεί στην οικογένεια του ΕΑΚΗ. Έτσι λοιπόν κλείνοντας αυτή η χρονιά ανταλλάξαμε ευχές με τους συνεργάτες μας και τους δωρίσαμε πλήρη ρουχισμό και καπέλα προκειμένου να υπάρχει μία ομοιομορφία και ομοιογένεια του προσωπικού εντός των εγκαταστάσεων. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και το νέο έτος»

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του ΕΑΚΗ Κώστας Σακαράκης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση που για άλλη μια φορά έδειξε έμπρακτα την αναγνώριση της προς το Προσωπικό. Πρώτη φορά το ΕΑΚΗ είναι ένα απέραντο εργοτάξιο και αυτό οφείλεται στη Διοίκηση που έχει όραμα και φυσικά στον Υφυπουργό που βρίσκετε στο πλευρό μας. Εμείς ως εργαζόμενοι νιώθουμε ικανοποίηση για τα έργα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News