Βόλεϊ: Στη Γερμανία η Μαρία Γενιτσαρίδη

Σπορ
Βόλεϊ: Στη Γερμανία η Μαρία Γενιτσαρίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παύση λόγω κορωνοϊού προκαλεί κύμα αποχωρήσεων από το γυναικείο βόλεϊ

Η αστεία κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας όσο αφορά τον covid και τον αθλητισμό οδηγεί τις αθλήτριες μία - μία σε ομάδες της Ευρώπης εκεί που τα κρούσματα και οι θάνατοι από covid είναι πολλαπλάσιοι αλλά τα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά!

Όπως όλα δείχνουν νέος σταθμός για την κρητικιά αθλήτρια της Σαντορίνης Μαρία Γενιτσαρίδη θα είναι η Γερμανική VfB Suhl LOTTO Thüringen που είναι Τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελεί την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος! Η αθλήτρια έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα και απομένει η συγκατάθεση της ομάδας του Α.Ο. Θήρας!

Όπως όλα δείχνουν τα επόμενα 24ωρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή αφού απομένουν τα τυπικά!

Σειρά έχουν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου με προορισμό την Γαλλία, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη για την Ισπανία, ενώ προτάσεις εξετάζουν η Χριστοδούλου Στέλλα, Κατερίνα Γιώτα, Εύα Χαντάβα, Λίτσα Μερτέκη, Όλγα Βεργίδου, Αλεξία Καλανταρίδου!

Τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Τουρκίας. της Ουγγαρίας, της Φιλανδίας, της Ρουμανίας και φυσικά του Ισραήλ και της Ρουμανίας αναμένεται να αποκτήσουν Ελληνικό ενδιαφέρον!

Προτάσεις έχουν και πολλές ξένες αθλήτριες που αγωνίζονταν στην χώρα μας αλλά εμείς θα αναφέρουμε προς το παρόν, μόνο τις Ελληνίδες!

Πηγή: volleyland.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News