Μαρία Πρεβολαράκη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης στην ΚΡΗΤΗ TV

Σπορ
Μαρία Πρεβολαράκη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία με την κρητική καταγωγή μίλησε στο δελτίο ειδήσεων και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας: "Το μετάλλιο σε μια Ολυμπιάδα είναι κοντά..."

Ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, η Μαρία Πρεβολαράκη απελευθέρωσε το άγχος και την πίεση που έχει στους μεγάλους αγώνες και πήρε αυτό που άξιζε! Ένα χρυσό μετάλλιο σε κορυφαίο αγώνα: Συγκεκριμένα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης που διεξήχθη στη Σερβία.

Η Πρεβολαράκη που μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά έχει κρητική καταγωγή μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και παραδέχτηκε, ίσως για πρώτη φορά πως νιώθει έτοιμη για το μετάλλιο στην Ολυμπιάδα...

"Θα είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα και αυτή τη φορά νιώθω πως είναι κοντά! Το πιστεύω πραγματικά! Ξέρετε βέβαια πως μια Ολυμπιάδα και κάθε μεγάλος αγώνας είναι και θέμα ημέρας και τύχης αλλά πιστεύω πως το όνειρο είναι πιο κοντά"!

Όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που εξελίχθηκε σε θρίαμβό της, η"κυρία" της ελληνικής πάλης μετά την επίδειξη δύναμης και το επιβλητικό 5-1 επί της Ροκσάνα Ζάσινα στον τελικό, μας είπε: "Σε αυτούς τους αγώνες παρά την πανδημία υπήρχαν πολλές συμμετοχές και ανταγωνισμός και είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη μου".

                                       "Η πάλη στο DNA της Κρήτης"

Η Μαρία Πρεβολαράκη τόνισε πως "η προετοιμασία σε περίοδο πανδημίας είναι δύσκολη" και πως σκέφτεται εξωτερικό ή Κρήτη για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιάδας (η παραπάνω φωτογραφία είναι από προπόνησή της στην παραλία Πρέβελη στο νομό Ρεθύμνης), μίλησε για τη σχέση του αθλήματος με την Κρήτη: "Είναι άθλημα που ανήκει στην ελληνική αθλητική ιστορία μας! Είναι στο DNA των Ελλήνων και ένα παραπάνω των Κρητικών"!

Όσο για την ιστορία του θριάμβου της στον τελευταίο αγώνα; Η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση και στόχο να επιβληθεί κατά κόρον της Ζάσινα.

Η άριστη ψυχολογία και τακτική της, της έδωσαν πλεονέκτημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της.

Το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση, χωρίς να έχει χάσει σημείο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News