Καταπέλτης για Αυγενάκη ο Θανάσης Ζαννιάς!

Σπορ
Καταπέλτης για Αυγενάκη ο Θανάσης Ζαννιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σέντρα έβγαλε ο γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ τον υφυπουργό Αθλητισμού

Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Socialist» έκανε ιδιαίτερη μνεία στον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας την παραίτησή του ώστε να επέλθει το πολυπόθητο «fair play» στον πληττόμενο αθλητισμό. «Κάποιος να του πει πως χωρίς σωματεία δε θα υπάρχει ο Αθλητισμός και η καρέκλα που κάθεται!» σημείωσε.

«O Υφυπουργός μη έχοντας καμία σχέση με τον Αθλητισμό, κρίνοντάς τον από τις ενέργειές του, εάν παραμείνει θα επέλθει το τελικό χτύπημα στο αθλητικό οικοδόμημα» τόνισε αναφερόμενος στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, με υφυπουργό τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Για τη θητεία του κου Αυγενάκη, είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Ζαννιάς. «Εδώ και ενάμιση χρόνο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανακολουθία λόγων και πράξεων του και της προσωπικής επικοινωνιακής πολιτικής του, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Χρησιμοποιεί την καρέκλα του για την άκρατη προβολή του, φέρνοντας επί ένα χρόνο διατάξεις σε άσχετα Νομοσχέδια, με πρόσχημα τη διαφύλαξη της διαφάνειας. Καταργώντας ουσιαστικά κωλύματα που ήταν υπέρ της διαφάνειας και κατά της δημιουργίας οικονομικών συναλλαγών. Προσπάθησε και προσπαθεί ακόμη και σήμερα, με καθαρά πολιτικά κριτήρια, να δημιουργήσει αντιπολιτευτικές ομάδες στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, που θέλει να ελέγξει, διχάζοντας την Αθλητική Οικογένεια» είπε κατηγορώντας τον για προσπάθεια ελέγχου των Ομοσπονδιών εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Και πρόσθεσε. «Υπάρχουν ώτα κλειστά και μάτια που κοιτάζουν στραβά. Η έλλειψη γνώσης, οι εμμονές και η επιδίωξη του Υφυπουργού να χειραγωγήσει τις επερχόμενες εκλογές και να εγκαταστήσει διοικήσεις με τους αρεστούς του στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, απαξιώνουν τόσο τον Επαγγελματικό όσο και τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News