Αθλητικό υλικό σε σχολείο του Τυμπακίου από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής

Σπορ
Αθλητικό υλικό σε σχολείο του Τυμπακίου από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής», είναι το μήνυμα που αφορά στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού...

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της δράσης για την 7η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού:«Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής», που αφορούσε όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής του Ηρακλείου, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Ηρακλείου κ Ι. Νηστικάκης και το μέλος της Δομής ΦΑΣΧΑ και εκπαιδευτικός ΠΕ 11, κ. Δήμητα Νεονάκη επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ ) Τυμπακίου, και παρέδωσαν αθλητικό υλικό για τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθήματος Φυσικής Αγωγής στο σχολείο. 

Κατά την επίσκεψη συζήτησαν με την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ, κ Τσιγγένη Δέσποινα και την εκπαιδευτικό ΠΕ11 κ. Δουλγεράκη Φωτεινή, για τα ζητήματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής αλλά και το σχολείο γενικά. «Ευχάριστη εντύπωση προξένησε το κλίμα μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών και είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι εκπαιδευτικοί για τις σχέσεις στοργής και αγάπης που έχουν καλλιεργήσει με τους μαθητές τους.

Σε ένα σχολείο που δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις και επομένως ο Σύλλογος Διδασκόντων αλλάζει συνεχώς εκτός από τη Διευθύντρια και τα τελευταία χρόνια και την εκπαιδευτικό ΠΕ11, αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως άθλος. Αξίζουν τη στήριξη από όλους τους αρμόδιους φορείς», τονίζουν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου.

Επισημαίνεται ότι κατά την επίσκεψη τηρήθηκαν τα σχετικά υγιειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid19 .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News