Ανταγωνιστικός: Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-1 από την Κηφισιά στο Λιγκ Καπ

Σπορ
Ανταγωνιστικός: Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-1 από την Κηφισιά στο Λιγκ Καπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξα «μηνύματα» από την ομάδα βόλεϊ των Κρητικών

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστική και στο δεύτερο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», παρά την ήττα με 3-1 σετ από την Κηφισιά.

Το συγκρότημα του Άκη Φλαούνα είχε καλή παρουσία και ήταν ανταγωνιστικό, αφού τα τρία πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο σετ με 25-23, έχασε το δεύτερο με 24-26 και το τρίτο με 23-25. Η Κηφισιά πήρε το τέταρτο με 25-16 και πανηγύρισε τη νίκη με 3-1.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, στα δυνατά «τεστ» με Ολυμπιακό και Κηφισιά.

Ο έμπειρος τεχνικό τόνισε σχετικά: «Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο σετ και το πήραμε. Παλέψαμε όλα τα σετ, αλλά μας βγήκε η κούραση, καθώς δεν είμαστε έτοιμοι να παίζουμε δυο ανταγωνιστικά παιχνίδια σε δυο μέρες. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είδαμε όλους τους παίκτες και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Τα σετ: 25-23, 23-25, 24-26, 16-25.

Τους πόντους του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Mανωλάκης 2, Ντράγκο 9, Καρατζάς 1, Γαλιώτος 1, Χάντ 12, Μάρκς 26, Ρουμελιωτάκης 9, Τάλερ, Βελούδης (λ), Χαραλαμπίδης, Φραγιαδάκης, Τεφτσής, Κοσκινάς, Μονιάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News