Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωτιά Μεταμόρφωσης αλλά και με άρωμα Κρήτης

Σπορ
Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωτιά Μεταμόρφωσης αλλά και με άρωμα Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΧ, Ωρίωνας και ΚΟΗ εκπροσώπησαν τη μεγαλόνησο...

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ την πρώτη θέση πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αλλά σίγουρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Κρήτη η παρουσία του ΝΟΧ από τα Χανιά όπως επίσης του Ωρίωνα και του ΚΟΗ από το Ηράκλειο.

Ο ΝΟΧ τερμάτισε στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ τον ακολούθησε ο Ωρίωνας που τερμάτισε πέμπτος. Την ένατη θέση πήρε ο ΚΟΗ.

Να σημειώσουμε πως ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρωταθλητής με 211 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο ΝΟΒΑ (2ης θέση) με 170 βαθμούς και ο ΝΟ Βουλιαγμένης (3η θέση) με 160 βαθμούς.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη από ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στο τεχνικό και στο ελεύθερο σόλο και στο ελεύθερο και τεχνικό ντουέτο μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Η βαθμολογία:

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 211

ΝΟΒΑ 170

ΝΟ Βουλιαγμένης 160

ΝΟ Χανίων 127

Ωρίωνας 99

Πανσερραϊκός 89

Ηρακλής 55

Αρίων Γλυφάδας 44

ΚΟΗ 22

Νηρέας Χαλανδρίου 19

Ευ Ζην 14

Λέοντες 6

                                          Οι κρητικές αποστολές

Ας δούμε όμως συνοπτικά τις κρητικές αποστολές, τα κορίτσια με τα οποία συμμετείχαν οι κρητικές ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα...

ΝΟΧ: Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμις, Ζουζούνη Βιολέτα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

Ωρίωνας: Αλεξάκη Εύα, Γιαλαμά Κρύστη, Κανάκη Ματίνα, Κατσαπρακάκη Κάλλια, Κεφαλούκου Εύη, Κοπανιστού Ειρήνη, Λαμπράκη Ειρήνη, Οικονομάκη Ροδόλφα, Παπαστεφανάκη Κάλλη, Ταμπακάκη Δέσποινα, Ταραζα Γλυκερία.

ΚΟΗ: Εύα Βαρδιάμπαση, Μαριλίτα Βαγκέ, Μαρίνα Βαγκέ, Ειρήνη Κάββαλου, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Λαμπάκη, Λουκία Παπαδάκη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News