Μίνωας-Πάλη: Διαδικτυακή προπόνηση μέσω προγράμματος τηλεδιάσκεψης

Σπορ
Μίνωας-Πάλη: Διαδικτυακή προπόνηση μέσω προγράμματος τηλεδιάσκεψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής Κώστας Χριστόφορος και όλο το αγωνιστικό τμήμα παλεύει εναντίον του κορωνοιού...

Αν μη τι άλλο η κοινωνία μας εξακολουθεί να περνάει δύσκολες μέρες μετά την άφιξη του κορωνοϊού. Ούτε αυτό όμως είναι αρκετό για να κλονίσει τον σύλλογο πάλης του Μίνωα. Ένας από τους προπονητές του συλλόγου που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, ο Κωνσταντίνος Χριστόφορος , δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να γυμνάζει τα παιδιά του συλλόγου εξ αποστάσεως.

Αφού έχει εφοδιάσει με βιντεακια εκγύμνασης τα παιδιά των παιδικών τμημάτων, κάνει διαρκώς διαδικτυακή προπόνηση μέσω προγράμματος τηλεδιάσκεψης με όλο το αγωνιστικό τμήμα. Μιλαει διαρκώς με τους αθλητές έτσι ώστε να ρυθμίσει την διατροφή τους στην περίοδο της καραντίνας, ενώ διεξάγει ζωντανές προπονήσεις βλέποντας τους «πρωταθλητές» του διορθώνοντας τεχνικές και λάθη.

Σε διάστημα 42 ημερών φτάνει τις 20 διαδικτυακές ζωντανές προπονήσεις οι οποίες ξεπερνούν τη μια ώρα και κραταει τους αθλητές του σε φόρμα έχοντας στο μυαλό του όχι μόνο το αθλητικό κομμάτι αλλά και το ψυχολογικό. Και όλα αυτά αφιλοκερδώς, χωρίς την παραμικρή σκέψη για οποιαδήποτε αμοιβή και με μοναδικό στόχο να νιώθουν τα «παιδιά» του καλά.

Η Δύναμη των παλαιστών δεν βρίσκεται στα χέρια όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά στην ψυχή τους που έχει μάθει να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες χωρίς τον παραμικρό φόβο. Ο Κώστας Χριστόφορος και οι παλαιστές του θα συνεχίζουν τον αγώνα τους προς κάθε αντίπαλο, ακόμα και τον Κορονοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News