Στίβος: Ακυρώθηκε και...δεν θα γίνει ούτε του χρόνου το Ευρωπαϊκό της Γαλλίας

Σπορ
Στίβος: Ακυρώθηκε και...δεν θα γίνει ούτε του χρόνου το Ευρωπαϊκό της Γαλλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανδημία έχει αφήσει 21.856 νεκρούς στη Γαλλία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 120.804 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση...

Γαλλική και ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσαν την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου και όχι τη μετάθεσή του για αργότερα μέσα στο 2020 ή για το 2021.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 25 έως τις 30 Αυγούστου στο Σαρλετί του Παρισιού.

Η γαλλική και ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσαν την Πέμπτη (23/4) την ακύρωση της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας που έχει αφήσει 21.856 νεκρούς στη Γαλλία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 120.804 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Όπως καθίσταται σαφές η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου δεν θα μετατεθεί γι' αργότερα μέσα στο 2020 ή για το 2021.

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Ελπίζαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους αθλητές, φιλάθλους και χορηγούς ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Σήμερα αποφασίστηκε ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί η διοργάνωση τον Αύγουστο και ότι είναι επιβεβλημένη η ακύρωσή της. Η απόφαση γι' ακύρωση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News