Σκάκι ΟΦΗ: Συνεχίζονται μέσω του διαδικτύου τα μαθήματα

Σπορ
Σκάκι ΟΦΗ: Συνεχίζονται μέσω του διαδικτύου τα μαθήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξ αποστάσεως διδασκαλία για το τμήμα του Ερασιτέχνη

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει αναστείλει τη λειτουργία της αθλητικής δράσης, ενώ στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ κινούνται με… σύμμαχο  την τεχνολογία σε ότι αφορά το τμήμα σκάκι.

Τα μαθήματα σκακιού συνεχίζονται διαδικτυακά και με εξ αποστάσεως διδασκαλία και διεξαγωγή τουρνουά με όσους μαθητές έχουν πρόσβαση από το σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα ξεκινάνε τα εξ αποστάσεως μαθήματα σε ημέρες και ώρες από τους προπονητές του συλλόγου.

«Ξεκινάμε λοιπόν την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 20:00 στο 1ο διαδικτυακό τουρνουά “ΟΦΗ – Μένουμε Σπίτι – Παίζουμε Σκάκι», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.chess.com/live#r=170017.

Επιπλέον, διακόπηκαν μόλις ξεκίνησαν οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου άρχισαν οι αγώνες του πρώτου γύρου στις κατηγορίες του προκριματικού ομίλου ανόδου Α΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ: «Διακόπηκαν μόλις ξεκίνησαν οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Κρήτης.  Πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου άρχισαν οι αγώνες του πρώτου γύρου στις κατηγορίες του προκριματικού ομίλου ανόδου Α΄ Εθνικής, με τα εξής αποτελέσματα:

ΟΦΗ – ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου    9,5 – 0

Ο.Α.Α. Ηράκλειο – ΟΦΗ ‘2000’      8 – 2

Σ.Ο. Ανωγείων – Κύδων Χανίων  3,5 – 6,5

Ο.Φ.Σ. Χανίων – Κάισσα Χανίων   6 – 4

Οι υπόλοιποι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για τις 14-22 Μαρτίου, όμως η ΕΣΟ έχει αναστείλει όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα λόγω … κορωνοϊού.  Έτσι είναι άγνωστο πότε θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

 Ο ΟΦΗ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα του Λατώ και έκανε μια καλή αρχή για την επιστροφή του στην Α΄ Εθνική.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Παναγιώτης Χριστοδούλου, Νίκος Σερπετσιδάκης, Νίκος Παναγιωτάκος, Νίκος Καζάκος, Εύα Σερπετσιδάκη, Ειρήνη Εργαζάκη, Νεφέλη Ματθαιάκη, Χρήστος Μπροκαλάκης, Γιάννης Κουβίδης και Γιώργος Τερζάκης.

 Η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, ο ΟΦΗ ‘2000’ έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΟΑΑΗ.  Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι εξής:  Ιάκωβος Καδιάνης, Μανόλης Φραγκιαδάκης, Γιώργος Πρεδευτάκης, Γιώργος Πετράτος, Άργυ Βαρβεράκη, Νικολέτα Μαυράκη, Άννα-Μαρία Νύκταρη, Αριστοφάνης Χουρδάκης, Μηνάς Νύκταρης και Μάνος Δασκαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News