Καταδύσεις: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στην Ουκρανία

Σπορ
Καταδύσεις: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στην Ουκρανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό σε μία από τις ελάχιστες διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που γίνονται κανονικά αυτές τις ημέρες...

Στις ελάχιστες αθλητικές διοργανώσεις που γινονται αυτές τις ημέρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκει τον τρόπο να σημειώσει επιτυχίες...

Για παράδειγμα, τα δύο μετάλλια με τα οποία επιστρέφει από το ουκρανικό open καταδύσεων το ελληνικό δίδυμο των Νίκου Μόλβαλη και Θάνου Τσιρίκου.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μ. Συγχρονισμένων την Παρασκευή, οι διεθνείς καταδύτες κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον τελικό των Συγχρονισμένων Καταδύσεων από τραμπολίνο, με 331,53 βαθμούς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος μίλησε στην επίσημη σελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την προσπάθεια των δύο αθλητών, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι επιτυχίες στις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα.

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που με τις εμφανίσεις τους εδώ δώσανε λίγη χαρά και χαμόγελο στην Ελλάδα μας που τόσο πολύ τελευταία δοκιμάζεται, από τα πάντα. Ελλάδα, ψηλά το κεφάλι και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε να κρατάμε την σημαία ψηλά σε όλα τα αθλήματα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η ελληνική αποστολή, στην οποία μετέχει και ο τρίτος καταδύτης, Θεόφιλος Αυθίνος, επιστρέφει εσπευσμένα και νωρίτερα του προγραμματισμένου στην Αθήνα, απόψε (Σάββατο στις 23.15 η αναχώρηση από Κίεβο με απευθείας πτήση), καθώς λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό που λαμβάνονται και στην Ουκρανία, θα κλείσουν τα σύνορα της χώρας εντός 48 ωρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News