Σπουδαία επιτυχία: Πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη ο Μιχελάκης

Σπορ
Σπουδαία επιτυχία: Πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη ο Μιχελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθλητής του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Μιχελάκης, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων και Κορασίδων 2020.

Στους αγώνες που έγιναν στα Τρίκαλα, ο αθλητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 92 κιλών Παίδων.

Έτσι, πήρε κατευθείαν το… εισιτήριο για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν (Μεσογειακό, Βαλκανιάδα, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

Από την άλλη, η Ιωάννα Δεσκουλίδου η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 65kgr Κορασίδων, αναγκάστηκε να δώσει αγώνα πρόκρισης όπου στέφθηκε νικήτρια. Έτσι, εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής ομάδας και πήρε επίσης το εισιτήριο για τις διεθνείς αναμετρήσεις.

Ο τρίτος αθλητής της αποστολής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Μανώλης Βλασιάδης λόγω έντονης αδιαθεσίας δεν πήρε την έγκριση του γιατρού της διοργάνωσης και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

«Σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν για μία ακόμα φορά. Ο Μιχελάκης με επιβλητική εμφάνιση νίκησε τέσσερις αντιπάλους και έδειξε ότι μπορεί να φέρει νέες διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας. Η Δεσκουλίδου παρ’ ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα κέρδισε την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα τόσο για τους Μεσογειακούς, όσο και για τους Βαλκανικούς που φέτος θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την περσινή της επιτυχία που ήταν 3η Βαλκανιονίκης. Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών/τριών και η άνοδος του επιπέδου μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον της Ελληνικής Πάλης», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News