Στα Δύο Αοράκια: Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο από 21 ως 23 Φεβρουαρίου

Σπορ
Στα Δύο Αοράκια: Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο από 21 ως 23 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική δράση

Την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του Τάε Κβο Ντο φιλοξενεί το Ηράκλειο από τις 21 ως τις 23 Φεβρουαρίου, με την διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στα «Δύο Αοράκια».

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ), η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Αρ. απόφασης: 371/1-4/1999), και επτά (7) αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης, με την στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 650 με 700 αθλητές, οι οποίοι θα συνοδεύονται από 100 περίπου προπονητές και βοηθούς προπονητών, καθώς, επίσης, θα συμμετέχουν και 60 άτομα της διαιτησίας και παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές που θα διακριθούν θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στις 19-26 Απριλίου 2020 στην Πράγα της Τσεχίας. Επίσης, οι αθλητές λαμβάνουν τα ευεργετήματα του αθλητικού νόμου, δηλαδή προσαύξηση των μορίων στις πανελλήνιες εξετάσεις ή και την εισαγωγή τους χωρίς εξετάσεις σε πανεπιστήμιο της αρεσκείας τους, με κατάκτηση θέσης σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι διοργανωτές καλούν τα σχολεία της Περιφέρειας Κρήτης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), που επιθυμούν, να οργανώσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις την Παρασκευή το πρωί, 9:00 έως 13:00, στις 21 Φεβρουαρίου 2020,  προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητών και να τους εμψυχώσουν στην προσπάθεια τους αυτή.

Το πρόγραμμα του τριημέρου των αγώνων είναι: Παρασκευή 9:00 έως 22:00, Σάββατο 9:00 έως 19:00 – Τελετή Έναρξης 19:00-21:00 και Κυριακή 9:00 έως 19:00. Επισημαίνεται ότι η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν. Όλες τις ημέρες θα γίνουν αγώνες σκιαμαχίας (tul), μάχης, ειδικές τεχνικές, test δύναμης και self defense για όλες τις κατηγορίες και οι μαθητές θα μπορούν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους να τους παρακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την παρακολούθηση των αγώνων, επικοινωνία με τον συντονιστή της διοργάνωσης κ. Πυνηρτζή Γεώργιο, Διευθυντή ΓΕΛ Μοχού και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής (6974736642, [email protected])

Οι διοργανωτές

1.Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Ελλάδος (ΑΟΤΕ), πρόεδρος: Βαλασιάδης Αναστάσιος.

2.Α.Γ.Σ. Τάλως Χερσονήσου, προπονητής: Τζανίδης Ηλίας.

3.Α.Σ. Τάλως Αγίου Νικολάου, προπονητής: Κουλογουσίδης Δημήτριος.

4.Α.Σ. Χερσονήσου, προπονητής: Στασινόπουλος Δημήτριος.

5.Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ιεράπετρας, προπονητής: Τρουλάκης Γεώργιος.

6.Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ηρακλείου, προπονητής: Τρουλάκης Δημήτρης.

7.Α.Σ. Μ.Α. Χερσονήσου, προπονητής: Καλαιτζάκης Κων/νος

8.Α.Σ. Τρισκελής, προπονητής: Πυνηρτζής Γεώργιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News