Δεύτερο στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου το «Αθλόπολις»!

Σπορ
Δεύτερο στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου το «Αθλόπολις»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσίασε η ομάδα του Γιώργου Ζαϊμάκη με τη συγκομιδή 17 μεταλλίων...

Πολύ υψηλού επιπέδου ήταν οι αγώνες που έγιναν στα «Δύο Αοράκια» για το Β΄μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου, ηλικίας από 8 έως 16 ετών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 750 αθλητές-τριες απ΄όλη την Ελλάδα με την αποστολή της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Αθλόπολις» να κερδίζει σημαντικές διακρίσεις. Σε ότι αφορά οι αθλητές-τριες του Γιώργου Ζαϊμάκη, κατέκτησαν 17 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά, 3 ασημένια και 8 χάλκινα, σε πολύ μεγάλες και δύσκολες κατηγορίες, γεγονός που οδήγησε την ομάδα του «Αθλόπολις» στην δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Ζαϊμάκης Μιχαήλ , Σκαρβελάκη Γεωργία, Μαυράκης Εμμανουήλ, Κενδριστάκης Παύλος, Μορφιαδάκης Γιώργος και Σαμιώτης Γιάννης.

Ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν οι:Ξενάκη Ζαχαρένια, Παπαγιαννόπουλος Αχιλλέας και Προβή Σεβαστή.

Χάλκινο μετάλλιο πήραν οι: Ντέρ Ειρήνη, Σταυρακάκης Αντώνης, Σφακάκης Μύρωνας, Μορφιαδάκης Δημήτρης, Τζαγκαράκη Χρυσοούλα, Δαμιανάκης Εμμανουήλ, Τσατσάκη Ελευθερία και Καλαϊτζάκης Θωμάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτεύχθηκαν και αρκετές τέταρτες και πέμπτες θέσεις.

Ο προπονητής του συλλόγου Ζαϊμάκης Γιώργος, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και ιδιαίτερα για την αγωνιστικότητά τους , το αθλητικό πνεύμα και την άμιλλα προς τους συναθλητές τους .

Ακολουθεί το Γ’ Μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Αθήνα, 15-16/02/2020 με τις μεγάλες κατηγορίες -18, -21 & +21, όπου το «Αθλόπολις» θα εκπροσωπήσουν οι : Κουμπανάκη Μαρία, Σηφάκης Εμμανουήλ, Καρουζάκης Εμμανουήλ, Ζαϊμάκης Μάριος και Κεφαλάκη Μαρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News