Στο Ηράκλειο το Πανελλήνιο Τάε Κβο Ντο

Σπορ
Στο Ηράκλειο το Πανελλήνιο Τάε Κβο Ντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα «Δύο Αοράκια» οι αγώνες 21-23 Φεβρουαρίου…

Την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του Ταεκβοντο I.T.F Εφήβων, Νεανίδων /Ανδρών ,Γυναικών θα φιλοξενήσει το Ηράκλειο 21 έως 23 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Δυο Αοράκια’’ . 

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 700 αθλητές όλων των σωματείων της χώρας που καλλιεργούν το άθλημα.

Τη μεγάλη αυτή διοργάνωση συνδιοργανώνουν με την Αθλητική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο Ελλάδας ο Α.Γ. Σ. Τάλως Ηρακλείου , πέντε σύλλογοι της Κρήτης (, Α.Σ.Μ.Α. Χερσονήσου, ,Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ηρακλείου, ,Α.Σ. Χερσονήσου, Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ιεράπετρας,Α.Σ. Τάλως Αγίου Νικολάου ) και ο Α.Σ.Τρισκελής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Οι προπονητές των Κρητικών συλλόγων :Τζανίδης Ηλίας, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κουλουγουσίδης Δημήτρης, Τουρλάκης Γεώργιος, Τουρλάκης Δημήτρης, Καλαϊτζάκης Κώστας και Πυνηρτζής Γιώργος έχουν άριστη συνεργασία με την Ελληνική ομοσπονδία του Ταεκβοντο I.T.F με στόχο η μεγάλη αυτή διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι αθλητές αγωνίζονται στα Tull (Σκιαμαχια), Sparring (Μάχη), Self Defense (Αυτοάμυνα), Εναέριες Τεχνικές και στο Power Test (Θραύσεις)

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές καθώς αποτελεί το βασικό κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πράγα τον Απρίλιο του 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News