Χάλκινο μετάλλιο από τον Τσατσάκη του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε» στο Πανελλήνιο

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο από τον Τσατσάκη του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε» στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθλητής του Παράσχου Δεσκουλίδη ήταν 3ος στα 57κ.

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που έγινε στο Κλειστό του Βύρωνα, ο Α.Σ. "ΠΑΛ.ΕΥ.Ε." κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον Τσατσάκη Θοδωρή που αναδείχθηκε 3ος στην κατηγορία των 57kgr!

Στην ίδια κατηγορία (57kgr) ήταν 5ος ο Σταμάτης Μαβιτζής. Ο Κωνσταντίνος Σπινάκης και ο Αλέξανδρος Χρυσουλάκης, λόγω των κακών καιρικών συνθηκώνκαι των αλλαγών που προέκυψαν στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τους αγώνες των 125kgr και των 79kg αντίστοιχα, δηλώνοντας τραυματισμό, επιστρέφοντας στην Κρήτη και στις λοιπές υποχρεώσεις τους.

«Εξαιρετικά υψηλού επιπέδου το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Ο Θοδωρής Τσατσάκης αν και τραυματισμένος στα γόνατα, με σωστή τακτική και ψυχή στο τέλος, έκανε την ανατροπή στο τελευταίο του ματς κι ενώ έχανε με 9 πόντους διαφορά, γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε τον αντίπαλό του με πτώση.

Μάθημα για τους μικρότερους αθλητές, δεν τα παρατάμε ποτέ και παλεύουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις.

Αξιοπρεπής η εμφάνιση του Σταμάτη Μαβιτζή. Άτυχοι, αλλά όπως πάντα χαμογελαστοί ο Σπινάκης και ο Χρυσουλάκης.», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του .Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News