Άρωμα Κρήτης: Με παραδοσιακούς χορούς η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο βόλεϊ

Σπορ
Άρωμα Κρήτης: Με παραδοσιακούς χορούς η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμορφη ατμόσφαιρα χθες στο κλειστό του ΒΑΚ

Έντονο παραδοσιακό χρώμα και ήχους της Κρήτης είχε το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που πήρε την πρώτη της ιστορική νίκη στην Volley League με 3-0 σετ.

Το χορευτικό συγκρότημα από το Εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΙΣΤΑΜΝΟΣ, με κρητικούς χορευτές ντυμένους με παραδοσιακές φορεσιές, έδωσε μια… πινελιά από Κρήτη, στο παιχνίδι, κίνηση που έτυχε της εκτίμησης, από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ή παρακολουθούσε την αναμέτρηση, μέσα από την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ.

Ο παραδοσιακός Κρητικός χορός "πεντοζάλης" και ο "Χανιώτης" από το συγκρότημα, απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα όλων, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παμβοχαΐκό.

Στόχος της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, είναι με μια σειρά από ενέργειες όπως αυτή, να αναδείξει την παράδοση και τον πολιτισμό του νησιού μας, σε όλα τα παιχνίδια, που θα δώσει το «παλατάκι» του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και διαφήμισης του αθλήματος, αλλά και της Κρήτης.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει με ανακοίνωση του ευχαριστεί το Εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΙΣΤΑΜΝΟΣ και τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος Αγγελική Παναγιωτάκη, Μανόλη Βιδάλη, Μαρία Κατσαμποξάκη και Μπάμπη Στύλλο, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, στο παιχνίδι.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει ευχαριστεί ακόμη «τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε στο γήπεδο και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε την πρώτη νίκη της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα καλύτερα έρχονται για το βόλει του ΟΦΗ μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έδωσε σήμερα ρεπό στους παίκτες. Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (25/11, 7 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News