Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχή τα συγχαρητήρια για τον θρίαμβο στο Λονδίνο

Σπορ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχή τα συγχαρητήρια για τον θρίαμβο στο Λονδίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύσημα στον 21χρονο τενίστα απέδωσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υφυπουργός αθλητισμού αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...

O Στέφανος Τσιτσιπάς βίωσε χθες την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του (μέχρι την επόμενη), αφού κατέκτησε το ATP Finals χάρη στη νίκη του με 2-1 σετ επί του Ντομινίκ Τιμ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα τενίστα. "Με την μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις. Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας".

Ο Υφυπουργος Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Στέφανε Τστσιπα, δεν υπάρχουν λόγια! Μόνο μπράβο, μόνο συγχαρητήρια! Στέφανε Τσιτσιπά, όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει μαζί σου, όλος ο πλανήτης σε χειροκροτά, σε θαυμάζει! Μην σταματάς να ονειρεύεσαι, να προσπαθείς, να νικάς! Είσαι το παρόν και το μέλλον στο παγκόσμιο τένις".

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1196188014160044032

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - όπως και οι περισσότεροι Έλληνες - έζησαν και αυτός τον αγώνα και την αγωνία του Στέφανου μέχρι την κατάκτηση του τίτλου και το έδειξε, αποθεώνοντας τον Έλληνα τενίστα μέσω Instagram.

Ο Γιάννης δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Τρεις λέξεις ήταν αρκετές. "Συνέχισε, μην σταματάς" έγραψε ο σταρ των Μπακς, προσθέτοντας δίπλα ένα τρόπαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News