Συνάντηση της Διοίκησης του ΕΑΚΗ με τα σωματεία στο Στάδιο Ελευθερίας

Σπορ
Συνάντηση της Διοίκησης του ΕΑΚΗ με τα σωματεία στο Στάδιο Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εποικοδομητικός διάλογος για τα προβλήματα που υπάρχουν..

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων στίβου και αντισφαίρισης που εδρεύουν στο Στάδιο Ελευθερίας είχε χθες ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός σε μία προσπάθεια καταγραφής των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Ζερβός δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει να δοθεί λύση στα μικρά και άμεσα προβλήματα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των εμπλεκομένων, κοιτώντας παράλληλα και τα μεγάλα έργα που θα πρέπει να γίνουν.

«Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας ως Διοικούσα Επιτροπή που συναντήσαμε στο ιστορικό Στάδιο της Ελευθερίας στα γραφεία της διοίκησης, τα σωματεία του στίβου και της αντισφαίρισης που φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας. Έγινε ένας διάλογος μακράς διάρκειας εποικοδομητικός. Συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας, ασφάλειας, λειτουργίας με γνώμονα πάντα τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης. Από αύριο ξεκινάμε με τα έργα τα μικρά αυτά που θα δώσουν μία διαφορετική λειτουργία στο στάδιο Ελευθερίας, κοιτώντας πάντα μπροστά στα μεγάλα έργα που θα κάνουν τις εγκαταστάσεις μας, όπως αρμόζουν στην πόλη μας», αναφέρει το ΕΑΚΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News