default-image

Στα Αραβικά Εμιράτα με στόχο το βάθρο ο Μανόλης Στεφανουδάκης

Σπορ
Στα Αραβικά Εμιράτα με στόχο το βάθρο ο Μανόλης Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχωρεί αύριο και την Τετάρτη αγωνίζεται ο παραολυμπιονίκης μας...

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιος πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης, έχει μπροστά του άλλη μια μεγάλη πρόκληση: Αναχωρεί σήμερα μαζί με την Εθνική ομάδα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμΕΑ.

Ο Στεφανουδάκης αγωνίζεται αύριο το πρωί στον ακοντισμό. Και όπως κάθε φορά, είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης λίγο πριν την αναχώρησή του δήλωσε:

«Φτάσαμε στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς που μας κράτησε μακριά από αρκετές αθλητικές διοργανώσεις λόγω τραυματισμών. Το επισφράγισμα αυτής της αθλητικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μου στην τελευταία και σημαντικότερη διοργάνωση για το 2019,το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Dubai. Το επίπεδο των νέων συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και ελπίζω να βρεθώ για ακόμη μια φορά στο βάθρο. Υπόσχομαι, λοιπόν, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News