Δύο ασημένια και δύο χάλκινα για το «Αθλόπολις» στο World Cup Ju Jitsu

Σπορ
Δύο ασημένια και δύο χάλκινα για το «Αθλόπολις» στο World Cup Ju Jitsu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική η εμφάνιση της αποστολής του Γιώργου Ζαϊμάκη στο Βουκουρέστη…

Με αποστολή δέκα αθλητών-τριών συμμετείχε η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις στο World Cup Ju Jitsu U12, U14, U16-Balkan Open Ju Jitsu 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστη 13-15 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1290 αθλητές , 38 ομάδες και 160 προπονητές. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Γιώργος Ζαϊμάκης.

Οι αθλητές Ιωάννης Ζαϊμάκης και Ειρήνη Ντερ κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και ο Μάριος Ζαϊμάκης το χάλκινο στην κατηγορία τους στο World Cup. Ο Μανώλης Σηφάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του στο Balkan Open.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Μιχαήλ Ζαϊμάκη που προκρίθηκε δύο φορές στο μικρό τελικό και έχασε τα μετάλλια στο νήμα.

Ο Μάνος Καρουζάκης και η Πόπη Κουμπανάκη τερμάτισαν 5οι στις κατηγορίες τους. Επίσης εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη ήταν η παρουσία των Στέλιο Κανδύλα, Σοφίας Ψυλλάκη και του μικρού Δημήτρη Παπαδάκη.

Τέλος την Ελλάδα και το Αθλόπολις εκπροσώπησε η πιστοποιημένη γραμματέας Μουστακάκη Μαρία .

Ο προπονητής Γιώργος Ζαϊμάκης δηλώνει υπερήφανος και ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών και έτοιμος για τις νέες αθλητικές προκλήσεις που ακολουθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News