Δεύτερος στο Παγκόσμιο Tάε Κβο Ντο ο Αντώνης Γραμματικάκης!

Σπορ
Δεύτερος στο Παγκόσμιο Tάε Κβο Ντο ο Αντώνης Γραμματικάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία .. ανάσα από τα μετάλλια βρέθηκε η Λευκοθέα Μαραζάκη...

Αναμφίβολα φέτος είναι η χρονιά του Αντώνη Γραμματικάκη! Ο πρωταθλητής του Δημήτρη Στασινόπουλου ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ανδρών- Βετεράνων- Εφήβων που έγινε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Στην κατηγορία των Εφήβων Tull 3 Dan ο 19χρονος πρωταθλητής, είχε μία εκπληκτική πορεία μέχρι τον τελικό αφού κατάφερε αρχικά να αποκλείσει τον Ρώσο Roman Gorafuldinov, στη συνέχεια τον Κορεάτη Kim Taell (N3) ενώ στον τελικό έχασε στις λεπτομέρειες, στην παράταση από τον επίσης Κορεάτη πρωταθλητή (Νο1) Κo Kum Gwang. 

Yπενθυμίζουμε ότι ο Γραμματικάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων Τull 3Dan στο Πανευρωπαϊκό Ταε Κβο Ντο της Ιταλίας τον περασμένο Απρίλη μετά από έξι συγκλονιστικούς αγώνες αλλά και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάχες -63 kgr Εφήβων. Επίσης είχε αναδειχθεί και MVP στην κατηγορία του στο σύνολο της διοργάνωσης γι΄ αυτό και στο Παγκόσμιο τώρα, είχε την τιμητική διάκριση να είναι αρχηγός της αποστολής των Εφήβων!

Πολύ καλή παρουσία είχε όμως και η Νεανίδα του Αθλητικού Συλλόγου Χερσονήσου Λευκοθέα Μαραζάκη που βρέθηκε μία ανάσα από τα μετάλλια στο Tull 3 Dan αφού έναν αγών πριν, αποκλείστηκε από την Λετονή Polina Mabredena. Tα εύσημα ανήκουν και στα δύο παιδιά που εκπροσωπούν επάξια τα ελληνικά χρώματα στις διεθνείς διοργανώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News