Στο 1ο Kickboxing Summer Camp oι αθλητές των Gerontis Fighters

Σπορ
Στο 1ο Kickboxing Summer Camp oι αθλητές των Gerontis Fighters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο camp του Καρπενησίου…

Tο πρώτο Kickboxing Summer Camp 2019 διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) με στόχο να συμβάλει στη διάδοση του αθλήματος του Kickboxing, του αθλητικού ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.

Το camp πραγματοποιήθηκε από 2 έως 5 Ιουλίου στο Καρπενήσι με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα , με πρωταθλητές που συμμετέχουν ήδη στην εθνική ομάδα , με δυνατές προπονήσεις και πολλά sparring για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα καθώς οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τμήματα cadet-junior και kids.

Το camp διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε) και τον Δήμο Καρπενησίου, και πάντα με την υποστήριξη της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing)

Δυνατό παρόν έδωσαν οι Gerontis Fighters, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την Κρήτη. Οι Κρητικοί μαθητές με την καταπληκτική παρουσία τους, ανέδειξαν τη δύναμή τους και το επίπεδο που έχουν αποκτήσει . Όλοι οι αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και δηλώνουν έτοιμοι για ό, τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Όλη αυτή η προσπάθεια οφείλεται στον προπονητή του Συλλόγου Ιωάννη Γεροντή, ο οποίος με το ήθος και την εμπειρία του έχει καταφέρει να φτάσει τους αθλητές στο υψηλότερο βάθρο. Ο επιτυχημένος προπονητής απέκτησε λίγες μέρες πριν τον βαθμό του 7ου DAN στο taekwondo itf ,που είναι ο υψηλότερος στην Κρήτη. Κατά την διάρκεια του camp, ο διοργανωτής κ. Ζαρμακούπης, βράβευσε με τιμητική πλακέτα καταξιωμένους δασκάλους του kick boxing, ανάμεσα τους και τον Ιωάννη Γεροντή για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Το Summer Camp υλοποιήθηκε με την συμμετοχή άνω των 120 αθλητών από 12 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα τους βρέθηκαν μεγάλοι πρωταθλητές και πανελληνιονίκες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. . Ένας από αυτούς και ο Λιαπάκης Ιωάννης (Gerontis Fighters) , ο οποίος είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει όχι μόνο την Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, υποσχόμενος να δώσει το καλύτερο του εαυτό και να καταφέρει να αποκτήσει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και μακάρι να υπήρχαν συχνά τέτοιες διοργανώσεις που στοχεύουν στη διάδοση του αθλητισμού και στην ενασχόληση των παιδιών με αυτόν , από την πιο μικρή ηλικία έως και την μετέπειτα ζωή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News