Εντυπωσιακές καταδύσεις στη μαγευτική λίμνη του Αγίου Νικολάου

Σπορ
Εντυπωσιακές καταδύσεις στη μαγευτική λίμνη του Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνες βουτιές, πυροτεχνήματα, μουσική στο Cliff Diving στον Άγιο Νικόλαο

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγάλο αθλητικό σόου του καλοκαιριού στην Κρήτη είναι το Agios Nikolaos Cliff Diving με εντυπωσιακές καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου και από βατήρα 20 μέτρων.

Ρυθμός και ένταση με 19 διακεκριμένους αθλητές απ’ όλο τον κόσμο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το μοναδικό καταδυτικό γεγονός στο εντυπωσιακό φυσικό αμφιθέατρο της Βουλισμένης λίμνης.

Επικίνδυνες βουτιές, πυροτεχνήματα, μουσική και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου Cliff Diving στον Άγιο Νικόλαο με αρκετά νέα καλλιτεχνικά στοιχεία που χαρίζουν στους 15.000 θεατές ένα απολαυστικό  μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα.

Τη φετινή διοργάνωση παρουσιάζει ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στις καταδύσεις Νίκος Συρανίδης που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την διοργάνωση, αποτελεί την εμβληματική φυσιογνωμία των αγώνων και της διοργάνωσης ως μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής που βαθμολογεί τους αθλητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News