Σημαντικές εμπειρίες για τους Gerontis Fighters στο Kids Open Tournament

Σπορ
Σημαντικές εμπειρίες για τους Gerontis Fighters στο Kids Open Tournament

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αγώνες περιλάμβαναν Tae kwon do και Kick boxing…

Με τη συμμετοχή 650 αθλητών- τριών υψηλού επιπέδου, μεταξύ των οποίων Πανελληνιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές-τριες πραγματοποιήθηκε το Kids Open Tournament στο οποίο οι Gerontis fighters είχαν δυναμική παρουσία. Οι αγώνες περιλάμβαναν Tae kwon do και Kick boxing υπό την αιγίδα των αναγνωρισμένων Ομοσπονδιών, Α.Ο.Τ.Ε. & Π.Ο.Κ. αντίστοιχα.

Ήταν ένα διαφορετικό τουρνουά, το οποίο ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες. Σκοπός δεν ήταν η νίκη αλλά η συμμετοχή. Ο Σύλλογος Gerontis fighters , διακεκριμένος επί σειρά ετών στο χώρο του Tae kwon do με πολλά μετάλλια και διακρίσεις έδωσε το παρόν. Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό μαχόμενοι με ευγενή άμιλλα , ομαδικό πνεύμα και με ικανοποίηση από τις επιδόσεις τους και από τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισαν ακόμα μια φορά. Εξαιρετική εμφάνιση, έκανε ο Λιαπάκης Ιωάννης, ο οποίος αντιμετώπισε παγκόσμιους αθλητές, η Πετούση Μαρίνα, η Τζανάκη Μαρία και ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ. Ήρθαν αντιμέτωποι με δυνατούς και φτασμένους αθλητές, όμως κατάφεραν να τους αντιμετωπίσουν επάξια και δυναμικά.

Οι αθλητές των Gerontis Fighters που συμμετείχαν και τις δύο μέρες στους αγώνες (15-16 Ιουνίου) είναι : Λιαπάκης Ιωάννης, Λιαπάκης Γεώργιος, Λιαπάκης Δημήτριος, Λιαπάκης Εμμανουήλ, Καραντινάκης Δημήτριος Τσιχλής Μιχάλης, Καρύδη Ελένη, Πετούση Μαρίνα, Πετούση Αναστασία, Τζανάκη Μαρία, Βογιατζής Γρηγόριος-Ιάσωνας, Συσκάκη Μαριάννα, Καρύδης Σάββας, Τσαπαρίδη Άννα και Χουστουλάκης Εμμανουήλ.

Ο Σύλλογος Gerontis Fighters δέχτηκε συγχαρητήρια για το επίπεδο των αθλητών και αυτό οφείλεται στον προπονητή του συλλόγου Ιωάννη Γεροντή αλλά και στη προσπάθεια που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και τους γονείς, οι οποίοι τα δυο τελευταία χρόνια έχουν αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια του συλλόγου παραμερίζοντας προσωπικές σκοπιμότητες.

Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Νικήτα Μιχαλακόπουλο για την άψογη παρουσίαση και οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία χάρισε στους μαθητές πέρα από εμπειρίες, χαμόγελα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα. Από τον Gerontis Fighters συγχαίρουν Π.Ο.Κ. & Α.Ο.Τ.Ε. που στηρίζουν τέτοιες δραστηριότητες.

Επόμενη πρόκληση για τους Gerontis Fighters είναι το πρωτάθλημα που θα γίνει στα Γιάννενα, όπου οι δύο πρώτες θέσεις θα στελεχώσουν εθνική ομάδα και εθνική αποστολή αντίστοιχα, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βουλγαρία τέλος Αυγούστου, με εξαίρεση τον Λιαπάκη Ιωάννη , ο οποίος ανήκει ήδη στην εθνική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News