Gerontis Fighters:Ανοδική πορεία στον ελληνικό αθλητισμό

Σπορ
Gerontis Fighters:Ανοδική πορεία στον ελληνικό αθλητισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωριστή περίπτωση ο πρόεδρος του Μινωταύρου Αγίου Νικολάου, Γιώργος Παπαδάκης…

Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρούμε μια ανοδική πορεία του ελληνικού αθλητισμού. Συνεχείς διακρίσεις στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ομαδικών και ατομικών αθλημάτων έρχονται να γεμίσουν τις τροπαιοθήκες των συλλόγων και των αθλητών. Εξαιρετική εμφάνιση παρουσίασε και φέτος ο Αθλητικός σύλλογος Gerontis Fighters που δεν είναι η πρώτη φορά, που με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο χώρο του Tae kwon do κατάφεραν να κερδίσουν προκρίσεις και μετάλλια. Το ευ αγωνίζεσθαι αντιπροσωπεύει πλήρως τον σύλλογο Gerontis Fighters , οι οποίοι αγωνίζονται με έντιμο τρόπο. Η φράση αυτή καταδεικνύει τη σημασία της ευγενούς άμιλλας καθώς και την επιδίωξη της υπεροχής με θεμιτούς τρόπους. Έχει ως υπόβαθρο τις αγνές προθέσεις, τη χαρά του συναγωνισμού, την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας για την κατάκτηση ενός στόχου.

Ξεχωριστά πρέπει να αναφερθεί, ο κ. Παπαδάκης Γιώργος, ο οποίος τέσσερις μήνες πριν πήρε μαύρη ζώνη στο Tae kwon do και στέφθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου, θύρα 15, ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Αθλητικό σύλλογο Μινώταυρου Αγίου Νικολάου. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες τα τελευταία δυόμιση χρόνια στο πλευρό του προπονητή Γεροντή Ιωάννη. Από την αρχή αντιλήφθηκε ότι κάποιος να ασχολείται με τον αθλητισμό ειδικότερα με τις πολεμικές τέχνες μόνο οφέλη έχει να προσκομίσει. Σκοπό έχει να βελτιώσει και να αναπτύξει τις πολεμικές τέχνες, ειδικότερα του Tae kwon do και του Kick boxing.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά το λίγο χρονικό διάστημα που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες έχει καταφέρει με τον χαρακτήρα του να τον εμπιστευτεί η ομοσπονδία και να διατελέσει διαιτητής σε επίσημα πρωταθλήματα της, μαζί και με άλλους διαιτητές του συλλόγου. Σκοπός του είναι να προάγει την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού στη περιοχή του Αγίου Νικολάου. Στο πλευρό του αθλούνται αρκετοί αθλητές οι οποίοι είναι άνω των 35 ετών, όπως ο Γραφανάκης Στάθης που έχει κερδίσει βαθμό 3 νταν, ο οποίος ασχολείται και με τον πρωταθλητισμό. Ακόμη, ο Καμπυριδάκης Μιχαήλ , Σωκιανού Δέσποινα, Βελιβασάκη Μαρία, Πουλωρίνης Ευσταθίου και πολλοί άλλοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News