Εντατικές προετοιμασίες για το «Chaniathlon 2019»

Σπορ
Εντατικές προετοιμασίες για το «Chaniathlon 2019»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων…

Εντατικά προετοιμάζεται η οργανωτική Επιτροπή του «Chaniathlon 2019» και ο Α.Π.Σ. «ΑΝΕΜΟΣ» του 4ου Αγώνα Τριάθλου «Chaniathlon 2019» ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα περιλαμβάνονται δύο ακόμα σημαντικοί αγώνες: Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου με τη συνεργασία της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και η παράλληλη διεξαγωγή του 2ου Μαραθωνίου Υγείας & Ευεξίας 50+ ο οποίος συνδιοργανώνεται σε συνεργασία με το ΔΟΚΟΙΠΠ και τα ΚΑΠΗ Χανίων το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

«Ο Α.Π.Σ. ΑΝΕΜΟΣ και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα Τριάθλου CHANIATHLON 2019 λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος του Τριάθλου αλλά και του αθλητικού γίγνεσθαι με την παράλληλη ανάδειξη της πόλης των Χανίων ευχαριστούν ιδιαιτέρως την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ (ΕΑΟΜ-ΑμεαΑ) για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σύλλογό μας για τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παρατριάθλου στην πόλη μας προσφέροντας με αυτό τον τιμητικό τρόπο τη δυνατότητα μίας ολιστικής προσέγγισης ενός αγώνα Τριάθλου», αναφέρει η Πρόεδρος του Α.Π.Σ. ΑΝΕΜΟΣ κ. Αφροδίτη Ψούνη και συνεχίζει

«Επίσης η παράλληλη διεξαγωγή του 2ου Μαραθωνίου Υγείας & Ευεξίας 50+ ο οποίος συνδιοργανώνεται σε συνεργασία με το ΔΟΚΟΙΠΠ και τα ΚΑΠΗ Χανίων το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια, αφορά όλα τα ηλικιακά γκρουπ και είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του. Είμαστε σίγουροι ότι οι Χανιώτες και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικούς αγώνες σε ένα πλούσιο αθλητικό διήμερο και τους καλούμε να συμμετέχουν ενεργά εμψυχώνοντας τους αγωνιζόμενους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News