4ο Παγκρήτιο Open τουρνουά ping pong –Υπέροχο θέαμα, διέπρεψαν οι συμμετέχοντες

Σπορ
4ο Παγκρήτιο Open τουρνουά ping pong –Υπέροχο θέαμα, διέπρεψαν οι συμμετέχοντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκάδες συμμετοχές από 5 ομίλους της Κρήτης

Μέσα σε 4 μόλις χρόνια, το Ρέθυμνο κατάφερε να διαπρέπει στην επιτραπέζια αντισφαίριση, όπως και να φιλοξενεί κάθε χρόνο, παγκρήτιο open τουρνουά ping pong!

Έτσι και φέτος με την προσφορά του γυμναστηρίου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την στήριξη του δήμου Ρεθύμνου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ένα άθλημα ιδανικό για όλες τις ηλικίες και με μηδαμινούς σχεδόν τραυματισμούς.

60 οι συμμετέχοντες από 5 συλλόγους ανά την Κρήτη στο 4ο παγκρήτιο open τουρνουά ping pong με το Ρέθυμνο ήδη να αριθμεί τους περισσότερους ενεργούς αθλητές στο νησί. Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης αγωνίζονται οι ανήλικοι, έχοντας στο πλευρό τους, τους γονείς τους και την δεύτερη, τα ενήλικα τμήματα των συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου κατάφερε να ανεβεί σε επαγγελματική κατηγορία του αθλήματος στην Α2 κι έτσι το φετινό τουρνουά είναι μια διπλή ευκαιρία αθλητικών εορτασμών. Και πέρυσι η πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης είχε αναδειχθεί σε πρωταθλήτρια νοτίου Ελλάδος, όμως δεν είχε οδηγηθεί στην άνοδο. Οι φετινές επιδόσεις των αθλητών, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης κι έτσι ο ΕπΑΡ αγωνίζεται πλέον στην Α2.

Τα οφέλη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης; Ένα άθλημα με σχεδόν ανύπαρκτους τραυματισμούς, που οξύνει τα αντανακλαστικά, ενδυναμώνει το πνεύμα και το σώμα, όπως και μαθαίνει σε μικρούς και σε μεγάλους την αυτοσυγκράτηση και τη συγκέντρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News