Τέταρτος στην Ελλάδα ο Μίνωας

Σπορ
Τέταρτος στην Ελλάδα ο Μίνωας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία στο Πανελλήνιο Ελληνορωμαϊκής πάλης

Το πολύ υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται πιστοποίησε και πάλι ο Μίνωας που κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 Ελληνορωμαϊκής πάλης που έγινε στο Βόλο. Μία ακόμη επιτυχία, μόλις δυο μήνες μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής πάλης πραγματοποιώντας άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ για την Κρητική πάλη.

Οι Κρητικοί παλαιστές πραγματοποίησαν εμφατικές νίκες σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ελλάδος κατακτώντας δυο μετάλλια ενώ άλλοι τρεις αθλητές άγγιξαν το μετάλλιο καθώς έχασαν στο ματς για την 3η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καλλέργης Κων/νος 2ος στα 75 κιλά

Μαριδακης Ιωάννης 3ος στα 85 κιλά

Μπουζουνιερακης Γρήγορης 5ος στα 52 κιλά

Μουζουρακης Ηλίας 5ος στα 44 κιλά

Χριστοδουλακης Κων/νος 5ος στα 48 κιλά

Βογιατζής Γεωργιος 7ος στα 57 κιλά

Επίσης παρά την απειρία τους και το μικρό της ηλικίας τους είχαν άριστη απόδοση και οι πιο μικροί παλαιστές της ομάδας : Χαλκίτης Κων/νος, Λιδοργινάκης Ιωάννης, Βασσάλος Γεώργιος και Μαριδάκης Κων/νος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

«Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά του Μίνωα. Η ομάδα κατέβηκε στους αγώνες με αρκετές απουσίες και όμως έφτασε ψηλά. Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για αυτούς του καταπληκτικούς μαχητές που με έκαναν πολύ χαρούμενο. Τώρα κοιτάμε για το επόμενο βήμα που είναι οι διεθνείς προετοιμασίες των πανελληνιονικών μας και τα διεθνή τουρνουά που θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, με πρώτα το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και το βαλκανικό μετά το Σεπτέμβριο», δήλωσε ο προπονητής την ομάδας Χριστόφορος Κων/νος .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News