Πρωταθλητής Ελλάδας ο 13χρονος Στέφανος Βαβίλης του Α.Σ. ΠΑΛ. ΕΥ.Ε

Σπορ
Πρωταθλητής Ελλάδας ο 13χρονος Στέφανος Βαβίλης του Α.Σ. ΠΑΛ. ΕΥ.Ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση…

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 48kgr Ελευθέρας Πάλης αναδείχθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων (U15) 2019 στον Βόλο ο 13χρονος αθλητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Βαβίλης Στέφανος.

Αν και μικρότερος ηλικιακά αναδείχθηκε πρωταθλητής , δικαιώνοντας τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό και προπονητή του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχο Δεσκουλίδη για την απόφασή του να τον «κατεβάσει» σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Βαβίλης έφτασε στον τίτλο δίνοντας τρεις εξαιρετικούς αγώνες χωρίς να χάσει κανένα πόντο, αποδεικνύοντας την αγωνιστική ανωτερότητά του.

Ο επίσης 13χρονος Τσάμπουρας Σταύρος, αλλά και ο 15χρονος νέος αθλητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Βλασιάδης Μανώλης είχαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις στις κατηγορίες 57kgr και 68kgr αντίστοιχα, αποκτώντας εμπειρία για τις επόμενες συμμετοχές τους.

Σήμερα πραγματοποιείται στον Βόλο και το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης 2019 και οι Μιχελάκης Γιάννης και Δεσκουλίδου Ιωάννα -μαθητές Α’ Λυκείου και αθλητές του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»- θα συμμετέχουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News