Επιστρέφουν από το Ευρωπαϊκό με τρία μετάλλια Γραμματικάκης και Μαραζάκη

Σπορ
Επιστρέφουν από το Ευρωπαϊκό με τρία μετάλλια Γραμματικάκης και Μαραζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός πρωταθλητής του Α.Σ. Χερσονήσου κατέκτησε το χρυσό και η Λευκοθέα το αργυρό και το χάλκινο...

Οι αθλητές του Aθλητικού Συλλόγου Χερσονήσου Αντώνης Γραμματικάκης και Λευκοθέα Μαραζάκη σημείωσαν μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚWON DO ITF που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Επιστρέφουν, σήμερα λίγο μετά τις 18:30 στο Ηράκλειο, έχοντας στις αποσκευές τους ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Γραμματικάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων ΤULL 3DAN και μετά από έξι συγκλονιστικούς αγώνες ,το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάχες -63 kgr εφήβων.

Η εξαιρετική του εμφάνιση του χάρισε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη MVP εφήβων στο σύνολο της διοργάνωσης.

Η Λευκοθέα Μαραζάκη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία νεανίδων TULL 3DAN και επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία OMAΔΙΚΑ TULL των νεανίδων.

«Tο υψηλό επίπεδο των αγώνων και το πλήθος των αθλητών που συμμετείχαν, κάνουν τις ανωτέρω επιδόσεις ιδιαίτερα εντυπωσιακές και το σύλλογο μας πολύ υπερήφανο αφού οι αθλητές του συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης της Εθνικής Ελλάδος στην συνολική κατάταξη της διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Βουλγαρία», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αθλητικός Σύλλογος Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News