RUN Greece Ηράκλειο: Έφτασε η μέρα για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Σπορ
RUN Greece Ηράκλειο: Έφτασε η μέρα για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To sold out στις συμμετοχές δείχνει πόσο έχει αγαπηθεί αυτός ο αγώνας...

Έφτασε η μέρα που το Ηράκλειο υποδέχεται και πάλι τη μεγάλη γιορτή που λέγεται Run Greece, Με sold out σε όλες τις κατηγορίες και συμμετοχές που έχουν ξεπεράασει τις 4.700 ο μεγάλος αγώνας ξεκινάει σε μια ώρα περίπου...

Χθες με κάθε επισημότητα έγινε η γιορτή των κορυφαίων του κρητικού κλασικού αθλητισμού και παράλληλα και η βρά βράβευση όλων όσων διακρίθηκαν πέρυσι στο Run Greece Ηράκλειο...

                      Πρόγραμμα αγώνων:

10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών

11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών

12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών."

                           

             Η στήριξη από τα Super Markets "Χαλκιαδάκης"

Για πρώτη φορά στην ιστορία του RUN GREECE Ηράκλειο, μια κρητική εταιρεία, τα Super Market Χαλκιαδάκης, αναλαμβάνει την επίσημη χορηγία της μεγαλύτερης διοργάνωσης μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας. Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, πάντα κοντά στον τοπικό αθλητισμό, υποστηρίζουν ενεργά και αποτελεσματικά μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού, το RUN GREECE Ηράκλειο!

Η πρώτη κρητική εταιρεία που γίνεται ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, αναλαμβάνει να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ταυτόχρονα, καλύπτοντας όλα τα έξοδα διατροφής μιας οικογένειας για έναν χρόνο, δίνει και μια ουσιαστική λύση σε ένα βασικό ζήτημα καθημερινότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News